Medya
  • 30.4.2019 00:46

Buket Aydın'ın fendi alayını yendi

Buket Aydın'dan kovulmadım paylaşımı!

Kanal D Ana Haber Bülteni Sunucusu Buket Aydın kovuldu iddialarına kişisel sosyal medya hesabından göndermeli yanıt verdi.

31 Mart yerel seçimlerinden önce programına konuk ettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na attığı kahkaha ile gündem olan ve o gün bugündür hiç manşetlerden düşmeyen Buket Aydın’dan yeni bir paylaşım geldi.

Kanal D’den kovulduğu ve Ankara’da bazı önemli kişileri araya sokarak koltuğunu korumaya çalıştığı iddia edilen Buket Aydın, instagram hesabından bu akşam saat 19.00’da ana haber bültenine çıkacağını duyurdu.

NELER OLMUŞTU?
 

MedyaRadar’ın acar muhabirleri Demirören Medya’da olanları sordu soruşturdu ve hiç duymadığınız kulis bilgilerine ulaştı.

Şimdi filmi az geriye yani 13 Nisan’a sarıyoruz.
Buket Aydın için sonun başlangıcı ya da medyadaki bu “hızlı” çıkışının sonu aslında, 13 Nisan gecesi Çırağan'da gerçekleşen görkemli düğünde oldu.

Yıldırım Demirören ve Revna Demirören çiftinin kızları Yelda Demirören ile merhum işadamı Hasan Kalyoncu ile Nevin Kalyoncu’nun oğlu Haluk Kalyoncu iki bine yakın davetlinin katıldığı törenle dünya evine girdi.

Hani şu Çırağan'daki çok konuşulan düğün...

Bu görkemli yeni nesil düğün her ne kadar çok tartışılsa da bizim konumuz o gece gelen iki bin davetlinin arasında olmaması gereken biri yani Buket Aydın ile ilgili.

İddiaya göre; Yıldırım Demirören’in Buket Aydın’a karşı ‘özel’ ilgisi var.

Bu ‘özel’ ilgiyi kim nereye çekerse çeksin.

Buket Aydın, Erdoğan Demirören'in sahibi olduğu Özel Ata Lisesinde okumuş ve merhum Erdoğan Demirören o dönem kendisine burs vermişti.

Ama bu ‘özel’ durumdan haz etmeyen birisi var ki o da Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören.

Revna Hanım, yakın çevresine bir süredir açık açık Buket Aydın’ı görmek istemediğini dile getiriyormuş. Hatta, Demirören Medya Grubu CEO'su ve İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal’a da bu rahatsızlığını iletmiş. Ama gelin görün ki Soysal’ın bu konuda inisiyatif alacak yetkisi maalesef yokmuş...

Demirören Ailesinin içindeki Buket Aydın gerilimi sürerken, bombanın fitili ‘Düğün Gecesi’ateşlenmiş... Bir iddia da odur ki, Buket Aydın düğüne davet edilmemiştir.

Davetsiz olarak gittiği düğünde Buket Aydın’ı gören Revna Hanım, çılgına döner. ‘Bu kızın ne işi var? Kim çağırdı buraya?' dese de Revna Hanıma kimse cevap veremez. Damat tarafı olan Kalyoncu Ailesine ayıp olmaması için devreye Yıldırım Demirören girer ve ‘Buket Aydın Krizine’ o gece noktayı koyar; Buket Aydın, ‘gidecektir!’

Dedik ya iddia bu. 
Öyle de olmayabilir.
Ama biz eldeki bilgilere göre devam edelim...

Düğün ertesi Yıldırım Demirören, Mehmet Soysal’a Buket Aydın’ı ‘tazminatta cömert’ davranarak ‘usulca’ göndermesini söyler.

Alınan bu talimat sonrası Soysal, Buket Aydın ile defalarca konuşur ama ikna edemez.

Bunun üzerine Yıldırım bey dönüşün olmadığını Buket Aydın’ın ekrana çıkartılmamasını bildirir.

Kapalı kapılar ardında gerçekleşen operasyon medya kulislerine sızar ve yazılır çizilir. Bu haberler üzerine haber yalanlanır ama geri adım atmak ise mümkün değildir.
Bu kez Twitter'da Türkiye gündeminde Buket Aydın’ın kovulması ‘Trend Topic’ olur. Devreye ise Ankara girer.

Ankara'nın hatırı sayılır yöneticisi, Demirören Medya Grubu CEO'su ve İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal’ı arayarak Buket Aydın’ın kovulmaması ‘ricasında’ bulunur. Bu rica karşısında Soysal, patronu Yıldırım Demirören’e durumu aktarır. İki arada bir derede kalan Yıldırım bey basına Buket Aydın’ın ‘izne’çıktığının duyurulmasını söyleyerek zaman kazanmaya çalışır.

Kim bilir belki de eşi Revna Hanımı ikna edecektir.

Ya da kimbilir, Yıldırım Demirören özel ilgisi olduğu Buket hanımdan eşiyle yaşadığı krizi yumuşatana kadar, kısa süre de olsa ortalıkta görünmemesini istemiştir.

Diyeceğimiz O ki; bu hikayede bir kovulma haberinden çok daha fazlası var...

O yüzden Buket Aydın'dan herhangi bir sebeple nefret edenleri uyaralım...

Sevinmek için acele etmeyin. Çünkü filmin devamı var...

Bekleyip görelim...

MEDYARADAR

Güncellenme Tarihi : 30.4.2019 01:41

İLGİLİ HABERLER