Medya
  • 23.4.2019 15:03

Buket Aydın'ın Kanal D'den kovuldu mu?

Son dönemlerde de reytinglerde umduğunu bulamayan Kanal D Haber’in spikeri Buket Aydın’ın kovulduğuna dair iddialar sosyal medyada dolaşıma girdi.

KANAL D’DEN AÇIKLAMA

Kanal D, sosyal medyadaki iddialarla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi: “Bugün bazı internet sitelerinde Kanal D Haber Başkanı ve sunucusu Buket Aydın’ın görevinden alındığına dair iddialar yer almıştır. Bu iddialar gerçek dışıdır. Buket Aydın görevine devam etmektedir. Bu haberleri yapanlarla ilgili hukuki süreç uygulanacaktır. Kamuoyuna duyurulur.”

Buna göre Buket Aydın'ın görevinin başında olacağı ve şuan için herhangi bir değişiklik beklenmediğini açıkladılar.

BUKET AYDIN KİMDİR?

1 Ocak 1985, Bursa doğumlu. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu.Kadıköy'de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda eğitim alarak iyi dereceyle mezun oldu. Bir sene özel bir radyoda haber spikerliği yaptıktan sonra Kanaltürk kanalına girerek spor bülteni ve daha sonra hafta sonu ana haber bültenlerinde sunuculuk yaptı. Kanal Türk'ten ayrıldıktan sonra TRT Türk kanalına geçerek program sunuculuğu yapan Buket Aydın 2011 yılı Nisan ayında yeniden yapılanmaya geçen NTV'ye transfer olarak haber kuşaklarında sunuculuk yapmaya başladı. NTV'de hafta içi 23.00'da başlayan Gece Bülteni Kuşağını ve 20:00'da başlayan Ana Haber Bültenini sunan Aydın 2018 yılı Mayıs ayında Kanal D'ye geçiş yaparak burada Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başlamıştı.

Haber spikerliği dalında pek çok ödülü bulunan Buket Aydın 2013 yılında evlenmiştir.

Güncellenme Tarihi : 23.4.2019 20:51

İLGİLİ HABERLER