Gündem
  • 23.11.2020 20:50

Bülent Arınç'tan flaş istifa açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükten sonra YİK üyeliğinden istifa edebileceğini dile getiren Bülent Arınç, AK Parti'den istifa etmeyi düşünmediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklamaların ardından gözler Bülent Arınç'a çevrildi. Arınç'ın istifa ettiğine dair iddialar ortaya atıldı, konuyla ilgili meraklı bir bekleyiş vardı.

"PARTİDEN NEDEN İSTİFA EDEYİM"

Bülent Arınç, gazeteci Murat Çelik'in sorularını yanıtladı.

Çelik'in "Görünen o ki, Cumhurbaşkanı görüşmeniz istifanızla sonuçlanacak. Peki sadece Cumhurbaşkanlığı YİK üyeliğinden mi ayrılacaksınız, yoksa AK Parti'den de istifanız söz konusu mu?" şeklindeki sorusuna Bülent Arınç, şöyle yanıt verdi: "Elbette sadece YİK’ten. Partiden neden istifa edeyim?"

Bülent Arınç, Osman Kavala ile Selahattin Demirtaş'ın tahliyesini istediği gerekçesiyle tepkileri üzerine çekmişti.

"TAYYİP ERDOĞAN VE DAVA ARKADAŞLARI.."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröre bulaşmış, terörle el ele kol kola yürüyenler bizim temasta olduğumuz kişiler olamaz. Şu anda yargının tasarrufu altında olanlar, Yasin Börü'lerimizin ölümüne neden olanlar, Kobani katliamının failleri, Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşları tarafından asla savunulamaz." ifadeleriyle tavrını net bir şekilde ortaya koymuştu.

Güncellenme Tarihi : 23.11.2020 19:54

İLGİLİ HABERLER