Yaşam
  • 20.3.2019 10:50

Bülent Ersoy sapkın değilse ben sapkınım

Tuna Arman'dan Bülent Ersoy'a: Hayvanları yaşatmak sapkınlıksa evet sapkınım

Oyuncu Tuna Arman, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi..

Tuna Arman'dan Bülent Ersoy'a: Hayvanları yaşatmak sapkınlıksa evet sapkınım

Tek başına alışveriş turuna çıkarak yeni sezon ürünleri inceleyen Tuna Arman, 'Çocuklar Duymasın' dizisinden ayrıldığını açıkladı.

BÜLENT ERSOY'A ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Geçen günlerde Bülent Ersoy'un hayvanseverlere yönelik dile getirdiği sözlere çok kızdığını ifade eden oyuncu, "Hayvanları yaşatmaya çalışmak sapkınlıksa eğer ben bir sapkınım. Kendinden yaşça küçük insanlarla ilişki kurması sapkınlık olmuyor. Bizim hayvanseverliğimiz sapkınlık olarak görülüyor. Evet sapkınız" sözleriyle, Diva'ya ateş püskürdü.

(Kürklerinin toplam değeri 2 milyon TL'yi bulan, son bir ayda 700 bin TL'lik iki kürk daha alan Bülent Ersoy, geçen hafta hayvanseverleri kızdıracak açıklamalar yapmıştı: ''Bana saldıran sözde hayvanseverler hasta ruhlu insanlar. Hayvanla öpüşen, kedi-köpeğin salyasıyla oynayan kişiler. Psikolojilerini bilemiyorum. Acaba çocuk sahibi olamayıp, bir köpek ya da kediden mi haz duyuyorlar? Kendimi onların seviyesine indirmeyi düşünmüyorum. Kürk giymeye korkmadan devam edeceğim.'')

Bülent Ersoy

Hayranlarıyla hatıra fotoğrafları çekildikten sonra bir süre daha mağazaları ve reyonları dolaşan Tuna Arman, aracıyla Vadistanbul'dan ayrıldı. (Milliyet)

 

Güncellenme Tarihi : 20.3.2019 10:56

İLGİLİ HABERLER