Spor
  • 5.10.2008 01:17

BÜLENT HOCA FARKINI KONUŞTURDU: 'KAZANSAK ÜZÜLÜRDÜM!..'

Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında Ankaraspor, kendi sahasında Sivasspor'u 2-0 mağlup etti ve bu galibiyetle son 4 haftada 10 puan toplamış oldu.
Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Maçtan önceki beklentilerimiz doğrultusunda oynadık. Sivasspor çok güçlü bir ekip. Namağlup durumdaydılar. İlk 15 dakika rakibimiz sahaya çok iyi yayıldı. Bu 15 dakikayı bir pozisyonla geçiştirdikten sonra hızlı oyuncularımızın etkili olmasıyla maçın kontrolünü elimize aldık. Maç istediğimiz gibi geçti. Güçlü bir takımı yendiğimiz için mutluyuz. Sahadaki bu oyunu sürdürmek için biraz daha fedakarlıkta bulunmalıyız" ifadelerini kullandı.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, çok kötü bir oyun oynadıklarını belirterek, "Futbol adına fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Sivasspor'a yakışmayan bir futbol oynadık. Futbol adına birşey yapmadık. Mantalite ve oyun felsefesi olarak Sivasspor sahada yoktu. İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Önümüzdeki milli maç arasında eksiklerimizi gidererek, yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. 15 hafta sonra deplasmanda yenilmek üzüntü verici. Ancak futbolda yenmek de var, yenilmek de Ankaraspor sahada daha istekli ve canlıydı. Sahada hiçbir şey yapmadık. Bugün maçı kazansak üzülürdüm" dedi.
Mavi-beyazlı futbolcular Murat Tosun ve Baki Mercimek de, çok iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, bunu devam ettirmek ve büyük hedeflere doğru yol almak istediklerini söylediler.
Sivassporlu futbolcular Musa Aydın ve Hayrettin Yerlikaya ise, Ankaraspor'un kendilerinden daha iyi bir futbol oynadığını belirterek, bu sezon ilk yenilgilerini aldıkları için üzgün olduklarını kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:45

İLGİLİ HABERLER