Spor
  • 1.12.2007 00:03

BÜLENT KORKMAZ TRABZON GALİBİYETİ SONRASI NELER SÖYLEDİ!..

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ''Takım olma olgusu ve duygusunu kazanmaya başladığımızı Gaziantepspor maçında belli ettik'' dedi.
Bülent Korkmaz, maçın ardından yaptığı açıklamada, 2-1 kazandıkları Trabzonspor maçında iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''İlk yarı daha iyi olan taraf bizdik. Birçok pozisyona girdik. Ancak bir çoğundan yararlanamadık. Önemli olan pozisyona girmektir. İkinci yarıda da baskımızı sürdürdük. Son dakikalarda Trabzonspor'un baskısı vardı, bu da normaldi. Her şeye rağmen Trabzonspor'dan 3 puan aldığımız için mutluyuz'' diye konuştu.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal da ortada giden bir oyunda gereksiz tartışma sonucu hızlı hücumdan yedikleri bir golle oyundan koptuklarını söyledi.
Yanal, şöyle konuştu:
''Önde oynamaya çalıştık. Rakibe oyunumuzu kabul ettiremiyoruz. Takım olarak Trabzonspor yapısına uygun, oyuncu yapısını oluşturmamız gerekiyor. Ancak öncelikle Trabzonspor kongresini geçirmemiz lazım. Ardından istediğimiz takımı yaratacak kadroyu oluşturacağız. Trabzonlulara alıştıkları Trabzonspor'u ikinci yarıda izlettireceğiz.''

CAVCAV
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav da maç sonrası yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
''İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Önemli olan kazanmaktı. Hem de Trabzonspor gibi bir takıma karşı bu kadar çok pozisyona girerek kazanmamız bizi çok sevindirdi. Gençlerbirliği olarak korkulu rüyadan kurtulduk. İkinci devrede Ankaralılara daha iyi bir Gençlerbirliği izlettireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.''

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:25

İLGİLİ HABERLER