Spor
  • 10.7.2009 00:09

BÜLENT UYGUN : "BÖYLE BİR YENİLGİ BEKLEMİYORDUM"


Hollanda kampının ilk hazırlık maçında Hollanda 1'inci Lig takımlarından Heerenven'e 5-0 yenilen Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Böyle bir yenilgi beklemiyordum" dedi.


"OYUNCULARIM İSTEKSİZDİ"
Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında temsil edeceklerini hatırlatan Bülent Uygun, hazırlık dönemi olması nedeniyle futbolcularının sahada isteksiz bir futbol ortaya koyduğunu anlatırken şöyle devam etti: "Ama bu futbol, ne kendilerine ne de Sivasspor'a yakışmadı. Eksikliklerimizi en kısa zamanda tamamlayıp kadroyu şekillendireceğim. Çünkü önümüzde bizi bekleyen zorlu Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları var. Bir an önce kendimizi toparlamalıyız. Oynadığımız futbol, bize yakışmadı. 12 Temmuz'da Meksika'nın güçlü temsilcisi Chivas ile bir karşılaşmaya daha çıkacağız. Bu karşılaşmada Sivasspor gerçek kimliğini sahaya yansıtacak. Eksiklerimizi kısa zamanda tamamlayıp kendimize geleceğiz."
"OLAYDAN ÜZGÜNÜM"
Maçtan sonra yardımcı antrenör Murat Göksu'nun Trabzonspor taraftarı olduğu belirtilen bir kişiyle yaşadığı tatsızlık üzerinde konuşmak istemediğini belirten Bülent Uygun, sadece, "Olaya üzgünüm" demekle yetindi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:22

İLGİLİ HABERLER