Asayiş
  • 9.2.2007 22:59

BUNALIM GEÇİREN POLİS KENDİNİ VURDU

UĞUR USLUBAŞ
BURSA - Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru bilinmeyen bir sebepten dolayı bunalıma girerek kendini vurdu.


Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Bürosu'nda görevli 16 yıllık polis memuru Dursun Ş. (40), İhsaniye Mahallesi, Demirci Sokak üzerinde bulunan evinde eşi ve çocukları ile oturduğu sırada kalkarak yatak odasına gitti. Bir süre burada oturan Dursun Ş, ardından başına dayadığı beylik tabancasının tetiğini çekti.


Çocukları ile birlikte oturduğu sırada gelen silah sesi üzerine odaya koşan Şükran Ş. (35) eşini kanlar içinde bulundu. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dursun Ş. yapılan ilk müdahalesinin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Dursun Ş.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.


Polis memurunun çocukları 15 yaşındaki lise öğrencisi Hülya ile 5. sınıf öğrencisi Mustafa Ş, babalarının yaşaması için dua edip gözyaşı dökerken, acılı eş Şükran Ş. fenalaşınca, ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Diğer yandan olayı haber alan çok sayıda meslektaşı hastaneye ve Dursun Ş.'nin evine akın etti. 1999 yılında Muş'tan geldiği öğrenilen 2 çocuk babası Dursun Ş.'nin sakin ve sesiz kişiliği ile tanındığı öğrenildi. Şenol'un intihara teşebbüs etmesinin sebebi araştırılıyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 22:07

İLGİLİ HABERLER