Spor
  • 14.7.2009 10:59

BUONANOTTE BEŞİKTAŞ'A!

Delgado'nun yerine kaliteli bir oyun kurucu arayan siyah-beyazlı ekip, Tabata dosyasını kapattı ve rotayı River Plate'in 21 yaşındaki süper yıldızı Buonanotte'ye çevirdi.

Delgado'nun yerine 10 numara arayışlarını sürdüren Beşiktaş, River Plate'in yıldızının peşinde.

Takviye gerekiyor Siyah-beyazlılar, '10 numara' arayışında rotasını Arjantin'e çevirdi. Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, River Plate'te forma giyen Diego Buonanotte'yi yeniden gündeme aldı. Kaptanın geri dönmesinin şubat ayını bulacak olması nedeniyle bu bölgeye takviye yapmayı hedefleyen Kara Kartal, 21 yaşındaki Buonanotte için girişimlerini hızlandırdı.

Yeni Messi yolda Tekniği ile "Geleceğin Messi'si" yorumu yapılan genç yıldız için Arjantin ekibinin 5 milyon euro bonservis talep ettiği öğrenilirken, siyah-beyazlıların bu rakamda indirim istediği belirtildi. Benfica'nın da listesindeki Buonanotte için Mustafa Denizli de onay verdi. Tabata ve Sapara olmazsa, Arjantinli futbolcunun transferine kesin gözüyle bakılıyor.

Biz işimizi biliriz! Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli gazetecilerin, "Transfer yapacak mısınız? Son dönemde Beşiktaş'a ayrılan yerlerin azaldığı görülüyor?" söylemine, "Sayfalardaki yerimizi transferler değil, biz büyütürüz. Bu işi nasıl yapacağımızı biliriz" yorumunu yaptı. Tecrübeli hoca, takım kadrosunu 22 kişiye indireceklerini belirterek, "Lige % 75 hazır girmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:16

İLGİLİ HABERLER