Spor
  • 7.5.2013 22:20

"Burak Yılmaz'ı taşlasalar iyi olurdu"

Trabzonspor'da başkanlığı bırakmaya hazırlanan Sadri Şener, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Şener, basınla yaptığı röportaj sırasında Galatasaray'a transfer olan Burak Yılmaz'a göndermede bulundu...

Başkan Şener, Umut Bulut'un Galatasaray-Sivasspor maçı sonrasında "İlk şampiyonluğumu 3 Temmuz'da yaşadım" sözleriyle ilgili görüşlerini dile getirdi. Umut Bulut hakkında övgü dolu sözler kullanan Sadri Şener, Burak Yılmaz'ı eleştirdi.

"BURAK'A TAŞ ATSALAR İYİ OLUR"

Sadri Şener, "Burak Pazartesi akşamı Lig TV'de diyor ki 'Çok memnunum Galatasaray'a geldiğime.' Orada bir hayatı var. Maserati sürüyor. Burada sürse taş atarlar mesela, doğru mu? Taş attıkları da iyi olur, o da ayrı konu. Umut 10 numara adam. Ya 10 numara adam, ya da Türkçesi Burak'dan iyi. İkisinden biri" cevabını verdi.

"G.SARAY'DA BORÇTAN BAHSEDEN VAR MI?"

Şener, kulübün çok borcu olduğu yönündeki eleştirilere ilişkin ise "Her yarışmacı spor kulüpleri borçludur. Galatasaray şampiyon oldu, borçtan bahseden var mı? Volkan'a, Olcan'a 3 milyon verdik. Bizim dezavantajımız dış ve iç transferde bunlarla şampiyonluğa oynarız diye yola çıktık. Aldığımız takımda oynadıkları pozisyonlarına bakıldığında kimse alma demez ama bu oyuncular tutmayınca gelir kaybına uğruyorsunuz. Trabzonspor'un 150 milyon borcunu kendisi çevirebilir" dedi.

"BURAK VE SEÇUK'UN İSTANBUL'DA..."

Egemen, Burak ve Selçuk'un takımdan ayrılması konusunda ise Şener, şöyle devam etti: "Egemen para yüzünden başka kulübü tercih etti. Burak ile Selçuk'a 2,5 milyon avro verdik. 12,5 milyon avro versen burada durmazlardı. Bu benim kabahatim değil, senin de değil. Bu il çok sevdiğiniz bir il olmasına rağmen sosyal yapıda İstanbul'dan çok geri kaldı. Burak ve Selçuk'un İstanbul'da kız arkadaşları var, senin bordo-mavi rengine de aşık değiller. Onları tutamadık. Şimdi beni nasıl suçlarsın. Umut ise 10 numara bir adam ya da Türkçesi Burak'tan iyi."

Kariyerine Galatasaray'da devam eden Burak Yılmaz'ı eleştiren Şener, daha önce de golcü futbolcu için "Burak Yılmaz, Fenerbahçe'den bize eşantiyon olarak geldi" açıklamasında bulunmuştu.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:33

İLGİLİ HABERLER