Gündem
  • 25.10.2005 00:56

BURAT KUT: 'HACİZ GELDİ DİYE GOCUNMUYORUM!..'

Burak Kut, 1990’lı yıllarda müzik dünyasının en sevilen, en çok kazanan isimlerindendi. Çocuksu yüz hatları nedeniyle ‘Bebeto’ lakabı takılan şarkıcı, en iyi otomobillere biniyor, en pahalı motosikletlerle dolaşıyor, evinde hiçbir lüksten geri kalmıyordu. ‘Benimle Oynama’ ve ‘Bebeğim’ gibi şarkılarıyla gençlerin sevgilisi haline gelen Kut, vatani görevini yapmak üzere Isparta’ya giderken bile özel uçağı tercih etmişti.

n Ancak askerlik dönüşü yaşamı değişti. Popülaritesini yitirmişti. Şarkıları tutulmuyor, konserleri eskisi gibi ilgi görmüyordu. Maddi sıkıntılar yaşayan, mal varlıklarını satarak ayakta kalmaya çalışan Burak Kut, evini değiştirip Tarabya’da mütevazı bir daireye yerleşti. Son zamanlarda ise eski günlerine dönmek için yeni albüm çıkarma hazırlığındaydı. DMC etiketiyle piyasaya sürülecek bu albümü tamamlamak üzereyken, 4,5 milyar liralık kira borcu nedeniyle evine gelen hacizle neye uğradığını şaşırdı.

Birkaç gün önce dairesine çilingir yardımıyla giren icra memurları, Kut’un orgundan bilgisayarına kadar pek çok özel eşyasını haczetti. Olayın ardından Kelebek’e konuşan şarkıcı, yaşananları doğruladı: ‘Hayatta insanın başına her şey gelebilir. Ama çözümlenemeyecek bir sorun yoktur. Sıkıntılar gelip geçer, yeter ki sağlığımız yerinde olsun. Evime haciz gelmiş diye gocunmuyorum. Bu sorunu çözeceğim. Kasetimi tamamladım. Çok güzel bir çalışma oldu. Yakında piyasaya çıkacak. O zaman kimseye borcum kalmaz.’

Burak Kut, sanatçılar arasında şimdi çok moda olan lüks donanımlı minibüsleri ilk kullanan isimdi. Son model motosikleti ile İstanbul gecelerinde, teknesiyle Boğaz’da turlardı. Isparta’daki birliğine bile özel uçakla gitmişti. Başarılı şarkıcı ikinci çıkışına hazırlanıyor.

/Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:49

İLGİLİ HABERLER