Asayiş
  • 10.1.2017 09:43

Bursa'da anne ve iki kızı ölü bulundu

ÇOCUKLAR DOĞALGAZ İLE ÖLDÜLER

Cinnet getiren Zahide Kahraman’ın, kendini asmadan önce ikiz kızları Şengül Eslem ve Erçin’in ise oturma odasındaki doğalgaz sobasının gazını açarak öldürdüğü öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Nilüfer İlçesi İhsaniye Mahalllesi Sakarya Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre cinnet geçiren 25 yaşındaki Zahide Kahraman, 4,5 yaşındaki ikiz kızları Ecrin ve Eslem'i zehirledi.

BURSA’nın merkez Nilüfer İlçesi’nde, hastanede temizlik işçisi olarak çalışan Mustafa Kahraman eşinden gelen ’hakkını helal et’ mesajı üzerine gittiği evinde, kendini asan eşi 24 yaşındaki Zahide Kahraman, 3 yaşındaki ikiz çocuklarının cesedi ile karşılaştı.

Olay, dün saat 16.30 sıralarında İhsaniye Mahallesi Sakarya Sokak’ta meydana geldi. Çekirge Devlet Hastanesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan 24 yaşındaki Mustafa Kahraman, bir haftadan beri aralarında geçimsizlik bulunan eşi Zahide Kahraman’ın cep telefonuyla gönderdiği ’Hakkını helal et’ mesajı üzerine eve gitti.

Kahraman, antrede kendini asan eşi ve oturma odasında hareketsiz yatan ikiz çocukları Şengül Eslem ve Erçin ile karşılaştı.  Mustafa Kahraman ve bağırarak yardım istediği komşuları, Zahide Kahraman ve çocukları hastaneye kaldırdı. Burada yapılan incelemede anne ve çocukların yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

 

Daha sonra görümcesine "Hakkınızı helal edin" diyerek mesaj atan genç kadın evin holündeki doğal gaz borusuna yemeni ile kendisini asıp canına kıydı.

Görümcenin Zahide Kahraman'ın Bursa'daki bir hastanede çalıştığı öğrenilen eşi Mustafa Kahraman'ı arayıp haber vermesi üzerine taksiyle eve gelen Mustafa Kahraman eşini asılı 2 kızını ise baygın halde buldu.

Kızlarını aynı taksiyle bir özel hastaneye götüren genç adam 4,5 yaşındaki ikizlerini kurtaramadı.


Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis evi incelemeye aldı. Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla olay yeri polisi tarafından evde detaylı inceleme başlatıldı.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

Güncellenme Tarihi : 10.1.2017 11:06

İLGİLİ HABERLER