Spor
  • 16.9.2013 01:48

Bursa'da koreografi ve karton şov

Bursaspor ile Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Maçın başlamasına saatler kala stadyumu dolduran yeşil beyazlı taraftarlar, takımlarına büyük destek veriyor. Yeşil beyazlılar, taraftarının desteğiyle sahasında lideri devirerek zirveye yaklaşmanın hesaplarını yapıyor.
Bursaspor taraftarlarından Beşiktaş'a tepki
Beşiktaş takımının ısınmak için Bursa Atatürk Stadyumu'na çıktığı sırada Bursasporlu taraftarlar, ıslıklı protestoda bulundu. Uzun süre Beşiktaş aleyhine tezahüratlarda bulunan taraftarlar, kendi takım oyuncularını ise tek tek tribüne çağırarak, yumruk şov yaptırdı. Öte yandan Beşiktaş taraftarının gelmemesi sebebiyle, siyah beyazlılara ait olan tribünde de Bursaspor taraftarları yer alıyor.
Taraftardan karton ve koreografi şov
Bursaspor taraftarları kapalı kale arkasında yeşil beyazlı temalı kartonlar açarak, ortaya renkli görüntüler çıkarttı. Kartonların altında 'Teslim olmadan geçti elli sene' pankartı yer aldı. Daha sonra ellerindeki kartonları kıvırarak sopaya dönüştüren yeşil beyazlı taraftarlar ortaya ilginç görüntüler çıkartıp, tezahüratlarda bulundu. Ayrıca yeşil beyazlı taraftarlar maçın başlamasına sayıyı saatler kala takımının 50. yılını simgeleyen logosunun yer aldığı koreografiyi kale arkası tribününden halatla yukarı çekerek açtı. Bu pankartın açılması ile birlikte stat adeta görsel Şölen alanına çevrildi.
Taraftardan Bursaspor'a büyük destek
Ayrıca, stadı tıklım tıklım dolduran Bursasporlu taraftarlar, karşılaşma öncesi atkı şov yaptı. Stat hoparlöründen çalınan şarkılar ile coşkusunu arttıran yeşil-beyazlı taraftarlar, adeta görsel Şölen yaptı. Karşılaşma öncesi takım soyunma odasına giderken taraftarların tezahüratlarına maruz kalan genç futbolcu Enes Ünal, yeşil beyazlı taraftara üçlü çektirerek, büyük bir coşku yaşattı. Ayrıca taraftarlar, 'Aşk laftan anlamaz ki', 'Teslim olmadan geçti elli sene', 'Burada satılık puan yok', 'Ölümsüz aşk' ayrıca Üzerinde hayalet, melek ile casper karakteri bulunan ve üzerinde 'Yalova il sınırı, çarşı ruhu Bursa il sınırı' yazılı pankart açtı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:01

İLGİLİ HABERLER