Asayiş
  • 2.7.2020 00:23

Bursa'da peş peşe 2 büyük yangın

Bursa’da bugün çıkan ikinci büyük yangın da itfaiye ekiplerinin seferber olmasıyla güçlükle söndürüldü. 6 dönümlük alana kurulu beyaz eşya ve gıda deposu alevlere teslim oldu.

6 dönümlük gıda ve beyaz eşya deposu alevlere teslim oldu - Bursa ...

Öğleden sonra Bursa-İstanbul yolunda bir plastik deposunda yangın çıktı.

6 dönümlük gıda ve beyaz eşya deposu alevlere teslim oldu bursa'da ...

6 dönümlük sahadaki bu yangın güçlükle kontrol altına alınırken, saat 16.00 sularında Yıldırım'a bağlı Samanlı Mahallesi'nde bulunan bir gıda ve beyaz eşya deposunda da yangın çıktı.

6 dönümlük gıda ve beyaz eşya deposu alevlere teslim oldu

Sebebi bilinmeyen yangın hızla büyüdü. Dumanlar şehrin birçok noktasından görülürken, yangına AFAD ve itfaiye ekipleri müdahale etti.

6 dönümlük gıda ve beyaz eşya deposu alevlere teslim oldu

6 dönümlük alana kurulu depolar alevlere teslim oldu. 40 itfaiye aracı ve 60 personelden oluşan ekipler, yangının etraftaki meyve ağaçlarına sıçramaması için büyük gayret sarf etti. Yangın bir buçuk saatlik müdahaleyle söndürüldü. Her iki yangında can kaybı meydana gelmezken, maddî hasarın tespitine başlanacak.

Bursa'da plastik deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

Bursa'da plastik deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

Bursa-İstanbul yolunda bir plastik deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 14.45 ıralarında Panayır Mahallesi Buttim Ticaret Merkezi karşısındaki bir plastik deposunda bilinmeyen sebeple yangın çıktı.

Bursa'da büyük yangın

6 dönümlük depoda çıkan yangın hızla büyüdü. Siyah dumanlar şehrin birçok noktasından görüldü. Bursa Büyükşehir Belediyesine ait çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi. Yangına 18 itfaiye aracı ve 45 personel ile müdahale edildi. Yangın ekiplerin gayretiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi

 

Güncellenme Tarihi : 2.7.2020 00:36

İLGİLİ HABERLER