Spor
  • 12.3.2013 14:01

Bursa'dan Aziz Yıldırım'a zehir zemberek sözler...

MESUT ALAN
BURSA  - Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, Fenerbahçe karşısında hakem hataları ve Aziz Yıldırım'ın tavrına isyan ederek, "Kara pazarı yaşadık. Türk Futbolu Avrupa'da neden başarılı olamıyor Aziz Yıldırım'a sorsunlar. 3 perde çadır tiyatrosu oynanıyor, çekildik kenara seyrediyoruz" dedi.
Bursaspor'un yıldız futbolcusu Batalla'nın fotoğraflarının yer aldığı serginin açılışına katılan Selçuk Eren, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili değerlendirme yaptı. Pazar gününü kara pazar olarak nitelendiren Selçuk Eeen, "Bursaspor olarak 2004'te daha büyük kalleşlik yaşadık. Camia olarak güçlenerek çıktık. 2010 yılında yaptığımız devrim hala bazılarını rahatsız ediyor. Bursaspor gibi büyük bir takımın önünü kesmek, Türkiye gibi ülkelerde yaşanıyor. Neden Türk Futbolu Avrupa'da başarılı olamıyor Aziz Yıldırım'a sorsunlar. Daha fazla konuşmak istemiyoruz" diye konuştu.
"3 perde çadır tiyatrosu oynanıyor, çekildik kenara seyrediyoruz" ifadelerini kullanan Eren, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Artık bazı şeyler anlamsız. Biz Bursaspor olarak bu tabuları da yıkacağız. Biz Bursaspor olarak çocuklarımıza hep dürüstlüğü öğrettik, öğretmeye devam edeceğiz. Yalanın da kötü bir şey olduğunu öğreteceğiz. Gelecek yıllar Bursaspor'un önünde duranların yüzünde şamar gibi patlayacak."
Selçuk Eren, Cuma günü camianın tekrar kenetlenerek Trabzon karşısında galibiyet almayı hedeflediklerini sezonu en üst sıralarda bitirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:18

İLGİLİ HABERLER