Spor
  • 16.9.2013 00:19

Bursaspor - Beşiktaş maçında ilginç olay!..

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Beşiktaş maçı sona ermeden sahadan ayrıldı, daha sonra geri döndü.

Bursaspor, kötü bir oyunla Beşiktaş'a 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmada uzatma dakikaları gösterilince Bursaspor Teknik Direktörü Daum sahayı terk edip soyunma odasına gitti. Alman çalıştırıcı 1 dakika sonra geri döndü. Daum, maçın ardından bunun bir tepki olmadığını, midesiyle ilgili bir sıkıntı nedeniyle böyle bir şeyi yaptığını söyledi.

Daum maçtan sonra şunları söyledi:

"Beşiktaş bizen çok daha üstün oynadı ve galibiyeti hak etti. Pas yüzdeleri çok yüksekti."

BASIN TOPLANTISI
Daum, oyuncularının elinden geleni yaptığını, çok kötü oynamadıklarını ancak Beşiktaş'ın baskısından bir türlü kurtulamadıklarını söyledi. Siyah-beyazlı ekibin bire bir oyunda ve ceza sahasında çok daha iyi bir performans sergilediğini anlatan Daum, şöyle devam etti:

"Bu maçtan nasıl daha çabuk ve iyi oynayacağımızın dersini çıkaracağız. Bugün yaptığımız hataları antrenmanlarda çalışarak gidereceğiz. Önümüzdeki haftalarda daha fazla gol pozisyonuna girmek için antrenmanlar yapacağız. İkinci yarıda Kazım'ın girmesiyle rakibe baskı kurmaya çalıştık. Fakat bunları daha iyi yapmak zorundayız. Duran toptan 2 gol yedik. O alanda daha düzenli olmamız gerekiyor. Bu akşamki futbol, kesinlikle bizim gerçek potansiyelimizi yansıtmıyor. Daha iyi yerlere gelmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Zamana ihtiyacımız var. 6 hafta sonra takım net şeklini alacak."

Gerek Galatasaray gerekse Medical Park Antalyaspor maçlarındaki oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Daum, "Bu yenilgiler sonrası kenetlenmemiz, Bursasporlu olduğumuzu göstermemiz gerekiyor" diye konuştu.

Daum, maçın son bölümünde neden soyunma odasına gittiğine ilişkin soruya karşılık bunun bir tepki olmadığını, midesiyle ilgili bir sıkıntı nedeniyle böyle bir şeyi yaptığını belirtti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:01

İLGİLİ HABERLER