Spor
  • 13.9.2013 19:16

Bursaspor ile Beşiktaş taraftarları arasında gerginlik

Karaloğlu, 15 Eylül Pazar günü oynanacak Beşiktaş maçı öncesi Bursaspor Kulübü'nü ziyaret etti. Karaloğlu'nu, Özlüce Tesislerinin önünde kulüp başkanı Erkan Körüstan ile yöneticiler karşıladı.

Teknik direktör Christoph Daum'un maç toplantısına katılıp futbolculara baklava ikram eden Karaloğlu, takıma Beşiktaş karşılaşması için başarılar diledi.

Daum da Karaloğlu'na ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Karaloğlu daha sonra Başkan Körüstan ve diğer yöneticilerle görüştü. Göreve geldiğinde, kulüp yönetiminin kendisini ziyaret ettiğini hatırlatan Karaloğlu, "Hem o ziyaretin iadesini yapayım hem de gerçekten önemli bir lig maçı öncesi Bursaspora başarılar dileyeyim istedim" dedi.

Bursaspor'un, şehrin çok önemli bir markası olduğunu vurgulayan Karaloğlu, bu kentte yaşayan herkesin kulübe, gözü gibi bakması, koruması gerektiğini dile getirdi.

Yeşil-beyazlı takımın elde edeceği başarının tüm Bursa'nın başarısı olacağını belirten Karaloğlu, yeni seçilen yönetimin, kulübü dikkatli bir şekilde yönettiğini, takımın başına iyi bir teknik adam getirdiğini vurgulayarak, "İnşallah Bursaspor bu sene başarılı olur ve tüm Bursa'nın yüzü güler. Spor, centilmence yapıldığı zaman bir şey ifade eder. Spor hiçbir zaman ihtilafın, kavganın aracı olmamalı. Spor, dostluğun, kardeşliğin güzelliğin tarafındadır" diye konuştu.

 

-"Bu husumet bitmeli"

 

Bursaspor ile Beşiktaş taraftarları arasındaki gerginliğe de değinen Karaloğlu, şunları kaydetti:

"Bu husumet bitmeli. Bu başkanın, yönetimin, valinin istemesiyle olmaz. Öncelikle taraftarlarımızı ikna etmemiz gerekiyor. Onların anlayışı da çok önemli. Geçmişte olaylar yaşanmıştır ama biz bunu kıyamete kadar taşıyamayız. Hiçbir kavga, anlaşmazlık kıyamete kadar sürmemiştir yeryüzünde. Bu da bitecektir. Erken bitmesi Bursa'nın ve Bursaspor'un menfaatinedir."

-Erkan Körüstan'ın sözleri

Başkan Körüstan da Karaloğlu'na ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Beşiktaş ile pazar günü zor bir maç oynayacaklarını anımsatan Erkan Körüstan, "Böylesine önemli bir maç öncesi ziyaretiniz bizi mutlu etti. Beşiktaş ile olan husumetin biz bitmesi gerektiğini düşünüyoruz. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile birlikte ve sizlerin de desteğiyle biz bu husumetin bitmesini istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Körüstan, ziyaretin anısına Karaloğlu'na, Bursaspor'un 50'nci yıl tabağı ile arkasında isminin yazılı olduğu 16 numaralı forma ve kaşkol hediye etti.

Bu arada Vali Karaloğlu, kulübü ziyareti öncesinde Bursaspor Divan Kurulu üyelerini, Valilik Çarşamba Hizmet Binası'ndaki makamında kabul etti.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:04

İLGİLİ HABERLER