Spor
  • 14.1.2014 21:27

Bursaspor - Sivasspor maçından notlar

Fernandao ilk kez bir resmi maçta sahaya çıktı.
Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası ilk grup maçında Atatürk Stadı’nda Sivasspor’u konuk ediyor. Yeşil-beyazlılar, kırmızı-beyazlı ekip karşısında 3 puan hedefliyor. İki takım, 26. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasındaki daha önce oynanan 25 resmi karşılaşmada Sivasspor 12 galibiyet elde ederken, yeşil-beyazlı ekip ise 11 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. İki ekip kupa maçlarında ise 6 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Bursaspor’un 4-2 galibiyet üstünlüğü, 15-4’de gol üstünlüğü bulunuyor.
İki takım bu sezon Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında karşılaşmış ve Sivasspor sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmıştı. Bursaspor’un devre arasında renklerine bağladığı Fernandao da ilk defa bir resmi müsabakada yeşil-beyazlı formayı giydi. Bursaspor ile Sivasspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesini Çağatay Şahan yönetiyor. Şahan'ın yardımcılıklarını Muhittin Gürses ve Serkan Akal yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Yaşar Kemal Uğurlu.

FERNANDAO SAHADA
Yeşil-beyazlıların ilk 11'nde Frey, Ozan, Serdar, Civelli, Taiwo, Şamil, Belluschi, Kazım, Ferhat, Fernandao, Sestak bulunuyor.
Sivasspor'un ilk 11'inde ise Korcan, Kadir, Cicinho, Navratil, Burhan, Da Costa, Hakan, Ziya, Adem, Aatıf, Utaka yer alıyor.

DAUM VE ROBERTO CARLOS HASRET GİDERDİ
Maç öncesinde Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum ile Sivasspor'un teknik patronu birbirlerine sarılarak, sohbet etti. Karşılaşmayı yaklaşık 20 bin Bursaspor seyircisi takip ederken, çok az sayıda Sivasspor taraftarı da takımlarını zorlu mücadelede yalnız bırakmadı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:29

İLGİLİ HABERLER