Spor
  • 28.2.2013 21:05

Bursaspor - Sivasspor maçından notlar...

Ziraat Türkiye Kupası 6. Hafta mücadelesinde Bursaspor sahasında Sivasspor’u ağırlıyor. Yeşil beyazlı taraftarların 25 ile 1 TL arasında satılan biletlere rağmen karşılaşmaya ilgi göstermediği görüldü.
 Grupta bir iddiası bulunmaya Bursaspor rakibini mağlup ederek, moral kazanmayı hedefliyor. 25 ile 1 TL arasında değişen bilet fiyatlarına rağmen yeşil beyazlı taraftarlar karşılaşmaya ilgi göstermedi. Karşılaşmayı yaklaşık 7 bin civarında yeşil beyazlı taraftar takip edecek.

TARAFTARLARDAN TAKIMA BÜYÜK DESTEK
Yeşil beyazlı taraftarlar Bursaspor’a Sivasspor maçı öncesi büyük destek veriyor. Oyuncuları tek tek tribüne çağıran taraftarlar yumruk şov yaptırdı. Ayrıca Bursasporlu taraftarlar tribünlerde açtıkları ‘2’nci şampiyonlar Vakıfköy’den çıkacak’, ‘Hiçbir şeyi sevmedim seni sevdiğim kadar’ gibi pankartlar açarak takımlarına destek çıktı.

FERDİNAND VE AZİZ İLK KEZ 11
Devre arasında İngiliz ekibi QPR’den Bursaspor’a kiralık olarak gelen Ferdinand ilk kez yeşil beyazlı ekipte ilk 11’de yer alıyor. Ayrıca Ferdinand gibi devre arasında Bursaspor’a katılan Aziz Eraltay’da ilk kez 11’de yer alacak. Konuk ekip Sivasspor’da ise eski 2 Bursasporlu Adem ve Sercan 11’de karşılaşmaya başlıyor.

BURSASPOR’DA GENÇ FUTBOLCULAR 11’DE
Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman bugün Sivasspor maçında genç oyunculardan kurulu bir 11 çıkarttı. Carson, Serdar, İbrahim, Basser, Belluschi, Batalla, Tuncay, Pinto gibi yıldız futbolcuları maç kadrosuna almayan tecrübeli teknik adam, Batuhan, Ozan, Harun, Aziz gibi genç futbolculara ilk 11’de yer verdi.
İki ekip karşılaşmaya şu 11'ler ile çıktı:
Bursaspor: Harun, Aziz, Ferdinand, Vederson, Forsell, Sestak, Ömer, Batuhan, Ozan, Musa, Ferhat
Yedekler: Bekir, Aykut, Barış, Tahacan, Furkan, Mustafa, Mert
Sivasspor: Korcan, Murat, Ziya, Mehmet, Piech, Rainoch, Hakan, Erhan, Hayrettin, Adem, Sercan
Yedekler: Senecky, Kadir, Grosicki, Erman, Navratil, Ferhat, Kaan

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:37

İLGİLİ HABERLER