Spor
  • 29.9.2014 12:41

Bursaspor'da moraller yerinde

OZAN TUFAN: "GALİBİYET İYİ OLDU"
Bursaspor'un yetenekli futbolcusu Ozan Tufan, "Beşiktaş maçı sonrası çok iyi moral oldu. İlk yarı çok iyi oynadık. İkinci yarıda Çaykur Rizespor'un üstünlüğü vardı ama ikinci yarı taktik anlamında defans yapmamız gerekiyordu. Onların sahasındaydık ve baskılı oynayacaklarını biliyorduk. Hata yapıp gol yemek istemiyorduk. Biraz da yorgunluk vardı. İyi bir defans sergilediğimizi düşünüyorum. Galibiyet bizim için çok iyi oldu" diye konuştu.

ŞENER: "GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"
Bursasporlu Şener, "Gerçekten zor bir deplasmandı. İyi mücadele edip skor elde edemiyorduk. Bu maçta onun bilincindeydik. Galip geldik. Bu bizi motive etti. Sezonun başındayız ama kötü mağlubiyetler aldık. Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Galip gelirseniz hava her zaman iyidir. Kendimizi motive edip takım halinde seviniyoruz" dedi.

FERHAT: "ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK"
Bursasporlu Ferhat, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Geçen hafta hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Bugün yine kaçırdığımız pozisyonlar oldu ama daha üstün oynayan taraf bizdik. Mücadele eden herkesi tebrik ediyorum. Çok önemli bir galibiyet aldık. Yukarılara çıkmak istiyoruz. Bizimle kalbi beraber olan herkese bu galibiyet armağan olsun" şeklinde konuştu.

OZAN İPEK: "PERÇİNLEMEK İÇİN MERSİN'DE DE GALİP GELMEK İSTİYORUZ"
Bursaspor'un tecrübeli ismi Ozan İpek ise şöyle konuştu:
"Bizim için çok önemli bir maçtı. Beşiktaş mağlubiyetinden sonra bu maçı almamız gerekiyordu. Maça iyi başladık ve genelinde iyiydik. Bir tek karambolden bir pozisyonları var. 4-5 pozisyonumuz var. Maçı kazandık. Bu galibiyeti perçinlemek için haftaya Mersin'de galip gelmek isteyeceğiz. Oradan galip geldiğimizde bu 3 puan daha da değer kazanacak.

BURSASPOR KULÜBÜ BAŞKANI BÖLÜKBAŞI: "GALİBİYET ALIŞKANLIĞINI SÜRDÜRECEĞİZ"

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında deplasmanda oynanan ve galibiyetle sonuçlanan Çaykur Rizespor maçını Doğan Haber Ajansı'na değerlendirdi.

Galibiyet alışkanlığını sürdürmek istediklerini ifade eden Başkan Bölükbaşı, "Rize'de mücadele ettik. Bu dışarıdaki galibiyet alışkanlığımızı sürdürüeceğiz. Şimdi Mersin maçımız var deplasmanda. Çocuklar mücadele ediyor, istekliler. İnşallah devamı gelecek. Zor maçlar. Önemli olan bu zor ilk haftalarda puanlar toplamak. Biz de onu yapmak istiyoruz. Takımımızın daha da iyi olacağına inanıyoruz. Her maçımız galibiyet için olacak. Lig sonunda da Bursasporumuzu Avrupa Kupaları'na giden, sıralamada ilk sıralarda arzu ettiğimiz bir hedefimiz var. Bunu da yapabilecek güçteyiz. Henüz erken. 4 maçta 6 puan aldık. Bundan sonra inşallah daha da iyi olacağız" şeklinde konuştu.

JOSUE'DEN MAÇ SONRASI BAŞKAN'A MESAJ
Karşılaşma sonrası Bursaspor'un yıldız futbolcusu Josue tribünlere dönerek Başkan Recep Bölükbaşı'na mesaj gönderdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bölükbaşı, "Josue'yi transfer ederken menajeri, "20 maç oynarsa 50 bin Euro alır" demişti. Ben de, "30 maç olursa veririm, sen golleri at para gelir" demiştim. Gençlerbirliği maçında primi 15 bin TL yapmıştık. Bu maçta da yönetim kurulu olarak 15 bin TL belirledik. Maçları alsınlar bu daha da yukarı çıkar. Almadan vermek Allah'a mahsus. Onlar versinler biz karşılığını veririz" diye konuştu.

EMRE KOŞAK - BURSA / DHA
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:27

İLGİLİ HABERLER