Spor
  • 6.5.2013 21:42

Bursasporlu oyunculardan Yazıcı'ya ziyaret

BURSASPOR takımı antrenman sonrası Başkan İbrahim Yazıcı'nın tedavi gördüğü hastaneye gelerek ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunup, başkanın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Yazıcı'nın ailesiyle görüşen futbolcular ve teknik heyet, geçmiş olsun dileklerini iletip başkanın sağlık durumu hakkında Bursaspor teknik heyeti ve futbolcular, tedavisi süren başkan İbrahim Yazıcı’nın bulunduğu hastaneye gelerek, ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastane çıkışında açıklama yapan Ömer Erdoğan, “Kafamız yerinde değil. İnşallah bir an önce başkanımız sağlığına kavuşur” dedi.
Dün sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası yoğun bakıma alınan ve durumunun ciddiyeti koruduğu bildirilen başkan İbrahim Yazıcı’nın tedavisi sürüyor. Gün içerisinden sanat, iş ve spor dünyasından birçok ismin hastaneye gelerek, sağlık durumu hakkında bilgi aldığı İbrahim Yazıcı için Bursaspor teknik heyeti ve futbolcular da, akşam saatlerinde yapılan antrenmanın ardından hastaneye geldi.

ÖMER: “KAFAMIZ YERİNDE DEĞİL”
Takım otobüsü ile hastaneye gelen teknik heyet ve futbolcular, yaklaşık yarım saat Yazıcı'nın ailesi ile görüşerek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli oyuncu Ömer Erdoğan, “Bizim için çok değerli başkanımızı ziyaret etmek istedik. Gelen arkadaşlarımız olmuştu ama takım olarak da gelmeyi uygun gördük. Eminim o haldeyken bile ruhu bunları hissediyordur. Ailesine de moral vermek istedik. Onlar da çok zor günler geçiriyor. Birlik beraberliğimizi göstermek istedik. Dualarımız başkanımızla. İnşallah Allah en kısa zamanda şifasını verir. Biz de şuan çok üzgünüz. Kafamız yerinde değil. İnşallah bir an önce başkanımız eski sağlığına kavuşur ve aramıza döner” dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:35

İLGİLİ HABERLER