Spor
  • 17.5.2013 11:16

Busaspor'un şampiyon kadrosundan 3 futbolcu kaldı

2009-10 sezonunda Süper Lig şampiyonu olarak Türkiye'de şampiyonluk yaşayan 5'inci kulüp olan Bursaspor'da kaptan Ömer Erdoğan'ın futbolu bırakma kararının ardından yeşil beyazlı ekipte şampiyonluğu kazanan kadrodan sadece 3 oyuncu kaldı. Bursaspor'un alt yapısından yetişen ve 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan savunma oyuncusu Serdar Aziz, 2014 yılına kadar sözleşmesi olan savunma oyuncusu İbrahim Öztürk ve merhum başkan İbrahim Yazıcı'nın görüşmeler sonrası 2016 yılına kadar sözleşmesini uzatan Arjantinli Batalla, yeni sezonda da yeşil beyazlı kulüpte şampiyon apoletiyle forma giymeye devam edecek.

OZAN DÖNECEK Mİ?

Öte yandan şampiyonluğun önemli mimarlarından biri daha olmasına rağmen o dönemin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam tarafından kadro dışı kalmasının ardından devre arasında Mersin İdmanyurdu'na kiralanan Ozan İpek için son kararı teknik direktör Hikmet Karaman verecek.

Hikmet Karaman, "Futbolcu zor kazanılır, çabuk kaybedilir. Ozan gibi bir oyuncuyu sadece bizim değil, Türk futbolunun kaybetmemesi gerek. Ama o da formayı isteyecek. Ben çalışacağım, diyecek. Bunu yaparsa önce kendisi kazanır, sonra da biz" sözleriyle sol kanat oyuncusunun takıma dönmesi için yeşil ışık yaktı.

Yine şampiyonluk sezonunda forma giyen ve devre arasında Ozan'la birlikte Mersin İdmanyurdu'nda kiralık gönderilen Yenal, Denizlispor'a kiralanan İsmail Haktan ve Adanaspor'a kiralanan kaleci Yavuz ile ilgili kararı da Hikmet Karaman verecek.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:15

İLGİLİ HABERLER