Ekonomi
  • 8.8.2018 22:32

Bütçenize Uygun Kasko Paketlerini Seçin

Araç sahipleri için kasko giderleri ciddi bir masrafa dönüşebiliyor. Hatta çok sayıda araç sahibi kasko için bir bütçe ayırmakta zorlandığından kasko yaptırmamayı tercih ediyor. Ancak bu durumda da basit bir trafik kazası dahi araç sahibinin bütçesinin çok daha fazla sarsılmasına neden olabiliyor. Aslında tüm bu strese gerek bırakmayan kasko seçenekleri de var. Örneğin herkesin kendi bütçesine uygun kasko paketini seçmesini sağlayan sigorta firmaları bulunuyor.

Bunlardan biri de Generali Sigorta ve çok sayıda farklı kasko paket seçenekleri sunmasıyla ön plana çıkıyor. Firma “Benim Kaskom” uygulamasını başlattı. Bu uygulama kapsamında araç sahipleri ihtiyaçlarına ya da bütçesine göre uygun teminat paketlerini seçebiliyor. Üstelik bu teminat paketlerinde esneklik de var. Yani araç sahiplerinin isteklerine göre seçilen kasko paketlerinde değişiklikler de yapılabiliyor.

Son dönemde çok sayıda araç sahibinin tercihini bu firmadan yana kullanmasının bir başka nedeni daha var. O da indirim opsiyonları sunmasıdır. Ayrıca tam kapsamlı kasko paketleri de mevcut ve isteyenler araçlarını her türlü riske karşı güvence altına alabiliyor. Elbette seçilen teminatlara göre araç sahiplerinin ödemesi gereken kasko ücreti de değiştiğinden sizlere Generali Sigorta’nın kasko ücreti konusunda net bir rakam belirtmek yanıltıcı olur.

Generali Sigorta Kaskoda Hangi Teminatları Sunuyor?

Doğal afet, ikame araç, hırsızlık, kişisel koruma, aksesuar paketi, anlaşmalı servis indirimi gibi seçenekler sunuluyor. Seçilen teminatlara göre bir kasko paketi hazırlanıyor ve bu kasko paketi için ödenmesi gereken ücret belirleniyor. Bu ücret üzerinden de bir indirim uygulanıyor. Bu anlamda araç sahipleri ihtiyaç duymadıkları teminatlar için ödeme yapmak zorunda kalmıyor. Aynı zamanda gerçekleşme ihtimali düşük görünen teminatlar için de ödeme yapılmıyor.

Örneğin aracını sadece iş ve ev arasındaki ulaşım için kullanan, hem işyeri otoparkında hem de yaşadığı binanın otoparkında üst düzey güvenlik önlemlerinin alındığını düşünen bir araç sahibi elbette kasko paketinde hırsızlık teminatının olmasına gerek duymaz. İşte bu durumda kasko paketlerinin esnekliği önemini bir kez daha ortaya çıkarıyor. Generali Sigorta’nın bu esnekliği sunması son yıllarda kasko dendiğinde araç sahiplerinin öncelik verdiği bir firma haline gelmesini sağladı.

Güncellenme Tarihi : 13.8.2018 22:34

İLGİLİ HABERLER