Yaşam
  • 30.6.2009 17:11

BÜTÜN KENTE SÖZ GEÇİRDİ, OĞLUNA GEÇİREMEDİ...

Bütün kente sözünü geçirdi, motosiklet sürücüleri için kask takma talimatı verdirdi. Ama oğluna kask taktıramadı

ANTALYA'da uzun süre görev yapan ve iki yıl önce emekli olan Vali Yardımcısı Erkan Işılgan'ın dün trafik kazasında yaşamını yitiren oğlu 36 yaşındaki Gökçe Doğan Işılgan, toprağa verildi. Görevde olduğu dönemde, motosikletler için kask uygulaması başlatılması talimatını veren Işılgan'ın oğlunun kaza sırasında kasksız olduğu belirtildi.
Dün geçirdiği trafik kazası sonrasında yaşamını yitiren Gökçe Doğan Işılgan için Muratpaşa Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, vali yardımcıları, Konyaaltı Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Süleyman Evcilmen, İl Emniyet Müdürü Felyzullah Arslan, yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende anne Özen Işılgan, oğlunun tabutuna sarılarak ağladı. Işılgan'ın “Sen gitmeseydin, ben gitseydim. Çık oradan yavrum senin yerine ben gireyim” diye gözyaşı dökmesi yürek burktu. Baba Erkan Işılgan ise “25 Eylül'de kardeşini evlendirecektik. Dünyanın en güzel yerinde yaşıyorum, ama bugünden sonra en kötü günlerim olacak. İnancımız olmasa çıldıracağım. Duyduğumda inanamadım. Onlar beni mezara götüreceklerdi. Şimdi ben oğlumu mezara götürüyorum” dedi.


YENİ İŞE GİRMİŞTİ

Cenaze töreninde Erkan ve Özen Işılgan çifti fenalık geçirdi. Cenaze töreninde hazır bekleyen 112 sağlık ekipleri, çiftin tansiyonlarını ölçtü. Baba Işılgan'a sakinleştirici iğne yapıldı. Gökçe Doğan Işılgan'ın cenazesi, Uncalı Mezarlığı'nda defnedildi. Ölen Işılgan'ın bir firmada muhasebeci olarak bir ay önce çalışmaya başladığı, ilk maaşını harcamaya fırsat bulamadığı kaydedildi.


KAZA NASIL OLDU?

Çevreyolu Gazi Bulvarı'nda dün saat 15.30 sıralarında meydana gelen kazada, Demokrasi Kavşağı'na girişte İlhan Aydın'ın kullandığı 07 AGE 27 plakalı beton mikseri, Zeki Tepe'nin kullandığı, Vali Yardımcısı Işılgan'ın oğlu Gökçe Doğan Işılgan'ın da arkasında bulunduğu 07 VB 595 plakalı motosiklete arkadan çarpmış, kazada, Işılgan olay yerinde yaşamını yitirmiş, motosiklet sürücüsü Tepe hafif şekilde yaralanmıştı. Işılgan'ın kaza sırasında başında kaskı olmadığı bildirildi. Gözaltına alınan mikser sürücüsü İlhan Aydın ise bugün adliyeye sevk edildi.


TESADÜFÜN BÖYLESİ

Diğer yandan, Antalya'da Emniyetten Sorumlu Vali Yardımcısı olarak görev yapan Erkan Işılgan'ın görevli olduğu dönemde, Antalya kent merkezinde motosikletli kazalarda can kaybının artması üzerine kask uygulaması başlatılması talimatını verdiği öğrenildi. Işılgan, görev yaptığı süre boyunca karşılaştığı ilginç ad ve soyadlarını da kitaplaştırmıştı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:34

İLGİLİ HABERLER