Asayiş
  • 6.8.2018 01:08

'Büyük gün 5 Ağustos' yazdı ve... Feci olay

Avcılar'da avukat Hayri Yaman, evinde bileklerini keserek yaşamına son verdi. Avukat Yamanın sosyal medyadaki hesabından kırdığı arkadaşlarından özür dilediği ve 'Büyük gün 5 Ağustos' yazdığı belirlendi.

Merkez Mahallesindeki evinde eşinden ayrı yaşayan Avukat Hayri Yamana aramalarına rağmen ulaşamayan tanıdıkları bugün evine gitti. Evde kapıyı açan olmayınca polise haber verildi. Gelen görevlilerin nezaretinde açılan evde Avukat Hayri Yamanın iki bileğini keserek yaşamına son verdiği ortaya çıktı. Yamanın yaşamına son vermeden birkaç gün önce sosyal medyadaki hesabında 5 Ağustos Büyük Gün, "Bu güne kadar kırdığım, üzdüğüm her kim olduysa hepsinden özür diliyorum. Bu yaşamda kırmaya, üzmeye değmez ve Son diyeceğim ve isteğim bu ülkeyi kurtarmak için tüm cumhuriyetçiler birleşerek yeni bir hareket parti kurmalılar..."yazdığı belirlendi.

İntihar etmeden önce bir not bırakan avukat Yamanın cenazesinin annesinin mezarının yanına gömülmesini istediği ifade edildi.Ceset, otopsi için adli tıpa kaldırıldı.

'Büyük gün 5 Ağustos' yazdı... Çok feci olay!

Güncellenme Tarihi : 6.8.2018 02:00

İLGİLİ HABERLER