Spor
  • 31.8.2021 14:08

Büyük şok!.. Galatasaray Mostafa Mohamed'i Bordeaux takımına sattı!

Galatasaray'da çok sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı! Sarı kırmızılılar, Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'i Fransa'nın Bordeaux takımına gönderdi. Galatasaray ile Bordeaux arasındaki anlaşmanın detaylarını ilk kez Sabah.com.tr açıklıyor. Geçen sezon Fenerbahçe derbisinde attığı golle taraftarın sevgisini kazanan Mostafa Mohamed, bu sezona istediği gibi başlayamamıştı. İşte son dakika haberinin detayları...

Sarı kırmızılılar, Mısırlı forveti Mostafa Mohamed'i Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux takımına transfer oldu. Galatasaray'ın Ocak ayına kadar Zamalek takımına 4 milyon Dolar ödemesi gerekiyordu. Galatasaray, transferden ne kadar kazanacak?

SON DAKİKA: GALATASARAY'DA MOSTAFA MOHAMED SATILDI! YOLA ÇIKTI...

Galatasaray ile Bordeaux arasında Mostafa Mohamed'in transferi için anlaşmaya varıldı. Mısırlı forvet Fransa'ya sağlık kontrolü için yola çıktı!Galatasaray Zamalek'e 4 milyon Dolar ödeyerek Mohamed'in bonservisini alacak ve oyuncuyu daha yüksek rakama Bordeaux'a satmış olacak.

Geçen sezon Kadıköy'de kazanılan Fenerbahçe maçında Galatasaray'ın tek golünü atan Mostafa Mohamed, sezonun ikinci yarısına damga vurmuştu.

Mostafa Mohamed, bu sezon aynı performansı gösteremedi. Mısırlı forvet bu sezon resmi maçlarda gol atamadı.

Mostafa Mohamed'i Bordeaux takımına gönderen Galatasaray, Mısırlı golcü yerine Halil Dervişoğlu'nu transfer etmek istiyor.

Galatasaray'da Radamel Falcao kesinlikle kadroda düşünülmüyor. Gün içinde Falcao ile ilgili de yeni gelişmeler olabilir.Galatasaray; Mbaye Diagne ve Halil Dervişoğlu ikilisi ile sezona devam etmeyi düşünüyor.

Güncellenme Tarihi : 31.8.2021 14:12

İLGİLİ HABERLER