Spor
  • 29.11.2011 12:46

BÜYÜK UMUTLARLA GALATASARAY'A TRANSFER OLDU, KULÜBEDEN ÇIKAMADI

Galatasaray’ın bu sezon başında önemli beklentilerle Bursaspor’dan transfer ettiği Sercan Yıldırım, sarı-kırmızılı ekipte müzmin yedek oldu.
Bursaspor’da yakaladığı çıkışla bir çok kulübün transfer listesine giren, ardından ise takımında yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle forma şansı bulmakta zorlanan Sercan, Galatasaray’a transferinin ardından kendisinden beklenen çıkışı bir türlü gösteremedi.
Teknik direktör Fatih Terim’in özellikle ikinci yarılarda sahaya sürmeyi tercih ettiği 21 yaşındaki oyuncu, henüz istenilen seviyeye çıkamadı.

İlk 11’de tek maç
Sercan Yıldırım, bu sezon Galatasaray formasıyla ligde 8 maçta oynarken, ilk 11’de ise sadece 1 kez yer aldı.
Sarı-kırmızılı ekipte Kardemir Karabükspor maçına ilk 11’de başlayan Sercan Yıldırım, ikinci yarıda teknik direktör Terim’in tercihi olmadı ve bu karşılaşmada da yalnızca 45 dakika sahada kalabildi.
En fazla süreleri, 45’er dakika ile ilk 11’de başladığı Kardemir Karabükspor ve ikinci yarıda oyuna girdiği Mersin İdmanyurdu karşılaşmalarında alan Sercan, en az süre aldığı Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında ise 7 dakika sahada kalabildi.
Ayrıca, son oynanan Sivasspor maçının 76. dakikasında oyuna giren Sercan, takımında görülen kırmızı kartlarına ardından 86. dakikada yeniden saha kenarına çağrılırken, ilk defa sonradan oyuna dahil olduğu bir maçı da tamamlayamadı.

202 dakikada golü yok
Galatasaray formasıyla ligde sahaya çıktığı 8 maçta toplam 202 dakika süre alan Sercan, henüz golle tanışamadı.
Forma giydiği maç başına ortalama 25,25 dakika süre alan Sercan, bir çok fırsat da yakalamasına karşın rakip fileleri sarı-kırmızlı formayla havlandırmayı başaramadı.

Sercan’ın Galatasaray performansı
Sercan Yıldırım’ın Galatasaray’da sahaya çıktığı maçlar ve aldığı süreler şöyle:

Maç Süre (Dk.)

İ.B. Belediyespor 27
Samsunspor 24
Kardemir Karabükspor 45
Ankaragücü 7
Bursaspor 23
M.P. Antalyaspor 21
Mersin İdmanyurdu 45
Sivasspor 10
Toplam: 202

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:51

İLGİLİ HABERLER