Gündem
  • 24.7.2021 13:11

Büyükşen cinayetinde katilin asıl hedefi olan kişi ilk kez konuştu!

3 yıl önce Konya'da meydana gelen Necla ve Metin Büyükşen cinayetiyle ilgili her geçen gün yeni bir ayrıntı çıkmaya devam ediyor. Azmettirici Esra Taş'ın eski sevgilisi ve kiralık katilin asıl hedefindeki Hüseyin K. ilk kez açıklama yaptı.

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran ve tüm Türkiye'nin konuştuğu Büyükşen cinayetiyle ilgili her geçen gün yeni bir ayrıntı ortaya çıkıyor. Söz konusu cinayette Esra Taş'ın eski sevgilisi ve kiralık katillerin asıl hedefindeki kişi Hüseyin K. ilk kez konuştu.

METİN AMCA VE NEJLA TEYZE İÇİN ÜZGÜNÜM

Sabah'tan Tolga Yanık'ın haberine göre Esra Taş ile kısa süreli bir ilişkisinin olduğunu onun dışında bir şey yaşamadıklarını belirten Hüseyin K., "Olay gecesi benim evimde de ailemden 5 kişi vardı. Bende ailemi kaybedebilirdim. Metin amca ve Nejla teyze için çok üzgünüm. Bende soruşturmayı takip edeceğim" dedi.

BENİM AİLEMDEN DE 5 KİŞİ ÖLEBİLİRDİ

Kiralık katilin asıl hedefinde bulunan Hüseyin K. ilk kez konuştu. Olay nedeniyle üzgün olduğunu belirten Hüseyin K., "Benim Esra ile kısa süreli bir ilişkim oldu. Metin ve Nejla Büyükşen cinayetinden 20 gün kadar önce Esra ile ayrılmıştık. Ayrıldıktan sonra birkaç kez bana ulaşmaya çalıştı ama ben konuşmadım. Geçen hafta gözaltıları görünce bende o zaman her şeyi öğrendim."

BENDE MAĞDURUM

Hüseyin K. konuşmasını şöyle sürdürdü: "Haberlerde gördüğüm kadarıyla hamile olduğunu söyleyerek arkadaşım Zekeriya'dan evimin adresini almış. Ancak hamilelik durumu kesinlikle söz konusu değildir. Benim evime girmek istediklerini ancak yanlış eve girdiklerini duydum. Olay günü benim evimde de anne ve babam dahil ailemden 5 kişi vardı. Metin amca ve Nejla teyzenin hayatını kaybettiği için çök üzgünüm. Ancak bu olayda bende o sırada evde bulunan ailemdeki 5 kişiyi kaybedebilirdim. Bu olayda kimseyi kaybetmedim ama Metin amca ve Nejla teyzeyi de annem ve babam gibi görüyordum. Onlarla birlikte büyüdüm. Bende mağdurum. Soruşturmayı takip edeceğim. Yasal yollardan hakkımı sonuna kadar arayacağım" dedi.

KAYNAK: SABAH

Güncellenme Tarihi : 24.7.2021 12:17

İLGİLİ HABERLER