Sağlık
  • 1.5.2019 16:34

Buz Lazer Epilasyon Fiyatları

Buz Lazer Epilasyon Fiyatları
Buz lazer epilasyon üzerinde bulunan soğuk başlık ucu son zamanlarda popüler olarak tercih edilen acısız yöntemdir. Acısız olduğu gibi hızlı şekilde de uygulanan buz lazer epilasyon fiyatları ile istenmeyen tüyler kısa süre gidebilmektedir. Gelişmiş teknolojik cihazlar ile yapılan bu işlemde her mevsim uygulaması da vardır. Bu nedenle buz lazer yapmak için zaman ya da mevsimin pek önemi yoktur. Buz lazer epilasyon uygulamasında kesin sonuç alabilmek için düzenli ve devamlılığa önem verilmelidir.
Her kıl tipine uygun şekilde tercih edilen buz lazer işleminde kadın erkek ayrımı da yoktur. Özel buz lazer cihazı kıl kökünü ve tipini tanıyarak uygulamaya başlar. Böylece kalın ya da ince kıl tiplerinde de aynı etki görülmektedir. İlk seansta etkisini gösteren buz lazer uygulamasında tüyler nerdeyse yarı yarıya dökülmeye başlar. Zaman konusunda uygulamayı kısaltan buz lazer vücudun her yerine uygulanabilir.

Buz Lazer Epilasyon Tüm Vücut Yapılır Mı?
Gelişmiş cihaz tekniklerinden olan buz lazer uygulamasında tüm vücut seçeneği de vardır. Buna dahil olan özel bölge buz lazer tekniği de kısa sürede sonuç vermeye başlar. Soğuk başlık ucu ile işlem gören buz lazerde hassas bölgeye göre atış hızı ve yoğunluğu otomatik olarak değişir. Kadın ve erkekler tarafından sıkça tercih edilen buz lazer epilasyon işleminin avantajları da;
- Her mevsim yapılabilmesi
- Zaman konusunda kolaylık sağlaması
- Acı ve yanma hissinin en az hatta yok denilecek kadar az olması
- İlk seansta alınan yarı yarıya sonucun yanı sıra 4 – 6 seansta bitiş görülmesi
- Hassas ciltlerde bile rahatlıkla uygulanması şeklinde kolaylıkları bulunuyor.
Buz lazer uygulamasında özellikle çok açık tenli kişiler yararlanıyor. Çünkü açık tenli kişilerdeki kıl renkleri de açık olabilir. Bu anlamda her kıl tipine uygun olan buz lazer epilasyonu, kıl kökünü yakalayarak işlem görmektedir. Bu durum aynı şekilde hassas cilt tipine sahip olan kişilerde geçerlidir. Herhangi bir tahriş ya da lekelenme bırakmayan buz lazer uygulamasında hassas ciltlerde avantaj sahibi olmaktadır. Böylece buz lazer epilasyon avantajları her anlamda tercih edilebilir şekilde olarak değerlendirilir.

Buz Lazer Işınlarının Cilt Üzerindeki Etkisi
Doğru bilinen yanlışlar arasında buz lazerin cilde zarar verdiği de vardır. Tüm lazer çeşitleri için bilinen bu durumda herhangi bir sorun görülmemektedir. Çünkü lazer ışınları içerisinde radyasyon yoktur. Bu nedenle de cilt ve deriye zarar vermez. FDA onaylı olarak yapılan buz lazer ve diğer normal lazer ışınlarında kişi için herhangi bir sorun görülmemektedir. Buna bağlı cilt rahatsızlıkları da yersiz olarak uzmanlar tarafından belirtilmiştir.
Cilt tipine göre yapılan buz lazer epilasyon için yapılan uygulamada cihaz yalnızca kıl kökünü görmektedir. Kıl kökünde bulunan ve kıl rengini belirleyen melanin pigmenti öncelikle kılların incelmesine ve renginin açılmasını sağlar. Bu yüzden de ilk seansta fark edilecek kadar etkili sonuç almak mümkündür. Daha sonra düzenli uygulama ile kıl kökü tamamen tahrip edilir. Bu şekilde ilerleyen kıl kökü tahribinde buz lazer seçimi ile kişiler hiçbir şekilde acı ya da yanma hissetmezler.

Buz Lazer Uygulama Süresi ve Sonrası
Seans aralıklıları ile uygulanan buz lazer epilasyonda tüm vücut için gerekli süre 35 – 40 dakika şeklinde olmaktadır. Zaman konusunda hızlı olarak belirlenen buz lazer işlemi özel olarak yapılan bölgelerde de yarı yarıya fark çıkarmaktadır. Temiz ve kuru bölgeye yapılan buz lazer uygulamasında işlem daha hızlı olarak da devam eder.
Buz lazer için önemli olan cildin hasar görmemesi ve kılların hızlı azalmasıdır. Hassas cilt tipine sahip olan kişiler içinde oldukça avantajlı olan buz lazer uygulamasında çok hassas ciltler seans sonrası geçici olarak hafif kızarıklık yaşayabilir. Hafif kızarıklık şeklinde olabilecek bu durum aynı gün içerisinde geçmektedir. Bu nedenle kişiler seanstan sonra günlük hayatlarına devam edebilmektedir. Ortalama olarak 6 seans sonra da kıllardan kurtulmuş bir ten elde edilmiş olacaktır.
Uzman kişi tarafından uygulanan buz lazerde özel bölgeye göre başlık değişimi de olabilmektedir. Geliştirilmiş teknolojiye göre belirlenen buz lazer uygulamasındaki soğuk başlık ucu cildin hassaslığına göre değişkenlik de gösterebilmektedir. Bu anlamda seansa özel olarak cilt tipide uzman tarafından tespit edilir.
Kimler Buz Lazer Yaptırabilir
Sorun olmadan uygulanan buz lazer epilasyonu için geliştirilmiş başlık kullanımı her cilt tipine uygun olduğundan;
- Gelişimini tamamlamış kadın ve erkekler buz lazer epilasyonu tercih edebilir.
- Hamilelik sürecinde bulunan kişiler uygulama önerilmemektedir. Bunun sebebi olarak hormonların düzensiz olmasıdır. Bu anlamda kesin sonuç almak mümkün değildir.
Bu gibi durumlara bağlı olarak herkes tarafından buz lazer epilasyonu avantajlı şekilde tercih edilebilir. En fazla 6 seans şeklinde devam eden buz lazer uygulamasında kesin ve doğru sonuç almak da garanti olarak verilebilir. Cilt tipi ve hormonal bozukluklarda göz önünde bulundurularak buz lazer epilasyon süresini değişebilir. Bu durumun kesin süresi de uzman kişi tarafından belirlenmektedir.
Buz lazer uygulaması zamanında mevsim olarak yaz aylarını da seçebilirsiniz. Geliştirilmiş başlıkla ile cihazın kıl kökünü görmesinde hiçbir engel yoktur. Tamamen acısız olarak değerlendirilen buz lazer uygulamasında yaz aylarında bile ilk seansta yarı yarıya sonuç almak mümkündür. Bu nedenle buz lazer yaptırmak istiyorsanız herhangi bir zamanı ya da günü beklemenize gerek yoktur.
Detaylı bilgi ve size en yakın kliniği bulmanız için www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 1.5.2019 16:40

İLGİLİ HABERLER