Medya
  • 2.10.2008 02:33

ÇAĞLA ŞIKEL DERTLİ Mİ DERTLİ!..

Çağla Şıkel, Hürriyet'te yayınlanan röportajında
'İlle de Roman Olsun' yarışmasında Alişan ile ikili olarak güzel bir elektrik yakaladıklarını ve bunu kesmemek için sabah programını kabul ettiklerini söyledi.
Teklifi düşünmeden kabul ettiğini belirten Şıkel, "Ama aslında düşünmem gerekiyormuş. Çünkü o programın içine girdikten sonra ne kadar zor olduğunu gördüm. Bir keyifle başladık ama hiçbir şey öyle güllük gülistanlık olmadı. Ben çok zorlanıyorum. Neden zorlanıyorum, çok acayip hikayeleri olan insanlar geliyor programa. Konuklar ağlamaya başladığı zaman, oturup onlarla beraber ben de ağlıyorum" diye konuştu.
Konuklarının anlattıklarına ağlamamak için kendini tutmaya çalıştığını ancak başarılı alamadığını söyleyen Çağla Şıkel, "Sunucu olarak görevimi layığıyla yapamıyorum. Ben bu programda olmalı mıyım, olmamalı mıyım bilmiyorum, ama insanlar bu ikiliyi sabah da görmek istedi. Reytinglerimiz çok iyi. O nedenle iyi bir şey yaptığımıza inanıyorum. Açıkçası bu teklif sadece bana yapılsaydı, asla kabul etmezdim. Çünkü o olayları kaldıramazdım. Yine söylüyorum, bu programı kabul etmemin en büyük sebeplerinden biri Alişan’dır. Bir sorun olsa, Alişan yanımda ve o her şeyi çok güzel toparlayabiliyor. İş anlamında ikimiz birbirimizi tamamlıyoruz. Dolayısıyla bu işte yürümek istiyoruz. Ama diğer programlardan biraz daha ayrılarak" dedi.
TELEVİZYON GAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:48

İLGİLİ HABERLER