Yaşam
  • 11.1.2020 18:17

Çağla Şikel sevgilisini gösterip sildi

İşte Çağla Şıkel’in sevgilisi Aydın Gürhan! İlk kez paylaştı...

Ünlü manken Çağla Şıkel, yıllar süren yalnızlığına son noktayı koydu. Ünlü manken Şıkel, bir süredir barmen Aydın Gürhan ile gizli ilişki yaşıyor. Çağla Şıkel, eşi Emre Altuğ ile 5 yıl önce boşanınca kalbini aşka kapatmıştı. O gün bugündür adı kimseyle anılmayan Çağla Şıkel, yalnızlığa veda edip barmen Aydın Gürhan ile yeni bir ilişkiye adım attı. Ünlü manken geçtiğimiz günlerde ilk kez sosyal medyada sevgilisinin fotoğrafını paylaştı ama hemen sildi. Bu gizli aşkı sadece ikilinin arkadaşları biliyor. Barmen Aydın Gürhan, kendisini miksolojist (özel reçetelerle kokteyl yapan kişi) olarak tanımlıyor

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Çağla Şıkel, yıllar süren yalnızlığına son noktayı koydu. Ünlü manken, bir süredir barmen Aydın Gürhan ile gizli ilişki yaşıyor.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

5 YIL SONRA BİR İLK

Çağla Şıkel, eşi Emre Altuğ ile 5 yıl önce boşanınca kalbini aşka kapatmıştı. O gün bugündür adı kimseyle anılmayan ünlü manken, yalnızlığa veda edip barmen Aydın Gürhan ile yeni bir ilişkiye adım attı.

O BİR KOORDİNATÖR

Gürhan, bir süredir bir beach ve lüks restoranın koordinatörlüğünü yapıyor. Şıkel, geçtiğimiz günlerde ilk kez sosyal medyada sevgilisinin fotoğrafını paylaştı ama hemen sildi. Bu gizli aşkı sadece ikilinin arkadaşları biliyor.

ÇAĞLA SEVGİLİSİNİN BU FOTOĞRAFINI PAYLAŞIP HEMEN SİLDİ

Barmen Aydın Gürhan, kendisini miksolojist (özel reçetelerle kokteyl yapan kişi) olarak tanımlıyor.

Güncellenme Tarihi : 11.1.2020 18:22

İLGİLİ HABERLER