Spor
  • 21.8.2009 00:00

'ÇAĞLAR'I BIRAKMAM!..'

Altın, Ada Su Restoran'da futbolculara ve teknik heyete moral yemeği verdi. Burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor ve Bursaspor'un transfer teklifinde bulunduğu ileri sürülen Çağlar Birinci'yi takımda tutmayı hedeflediğini anlatan Altın, şöyle konuştu:

''Takıma yeni futbolcu almayı düşünürken Çağlar'ın satılmasını istemem. Çağlar'dan en iyi şekilde istifade etmeyi planlıyorum. İzmir'de fıtık ameliyatı olan bu futbolcumuz iyileşince bize çok fayda sağlayacak. 3 hafta sonra sahalara döneceğini tahmin ediyorum. Çağlar'ın satılmasını istemem, ama kulübe büyük maddi katkı sağlayacak bir durum olursa, o da yönetimimizin kararı olur.''

Denizlispor Takım Kaptanı Özden de Sivasspor maçının ertelendiğini hatırlatarak, ''Ondan önce Kayserispor ile deplasmanda karşılayacağız. Bu maçta, varımızı yoğumuzu ortaya koyarak puan almak istiyoruz. Galibiyet serilerine başlamayı hedefliyoruz'' diye konuştu.
Adem Çalık ise Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında gerçek güçlerini sahaya yansıtamadıklarını, Kayserispor maçına en iyi şekilde hazırlanıp galip gelmeyi planladıklarını bildirdi.

Öte yandan, Denizlispor'un, yarın Fethiye'de sezon açılışı için Fethiyespor ile pazar günü de Nazilli Belediyespor ile hazırlık maçı yapacağı kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:38

İLGİLİ HABERLER