Gündem
  • 14.5.2021 22:58

Çakıcı Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı!.. HDP ile iş çeviren 1.55'lik gafil muhbir

Alaattin Çakıcı, Sedat Peker'e 'sus' mesajı verdi!

Alaattin Çakıcı, AKP'li siyasilerle ilgili iddiaları büyük tartışma başlatan Sedat Peker'e sus mesajı verdi.

Kamuoyu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Mehmet Ağar ile ilgili olay yaratan iddialarda bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'i konuşurken organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Peker'e yönelik 'sus' mesajı verdi.

Alaattin Çakıcı, "Son günlerde Türkiye’nin geçmişine yönelik bazı oluşumlar deşifre edilmektedir. Bunların hepsi devlet arşivinde mevcuttur. Bugün gündeme getirmek FETÖ’ye, HDP’ye, CHP’ye Davutoğlu ve Babacan ‘a ve bazı iyi partililerin eline geçmişten kaynaklanan bazı oluşumlarla ilgili silah vermektedir. Devletimiz zamanı geldiği zaman her türlü yasadışı pisliğe bulaşmış olan olanları layık olduğu yere kapatıp, devlet kurumları içerisinde bu tip insanlarla iş birliği yapanlardan dolayı bağırsaklarını temizleyecektir." ifadelerini kullandı.

Alaattin Çakıcı'nın açıklaması şöyle:

8 Şubat tarihinden itibaren ülke gündemi ile ilgili ne bir yorum yaptım ne de bir yazı yazdım. Tahliye olduğumdan bugüne kadar muhalefet; devletimize her türlü zarar vermek isteyen üst akıl ve yerli işbirlikçileri özel bir af ile bırakıldığımı medyada, oturumlarda ve sosyal medyada gündeme getirerek; sayın Devlet BAHÇELİ'yi sürekli yıpratmak istemektedirler. Ömer SEYFETTIN'in bir eserine değinmek istiyorum; adamın biri borç almış, kasapta yanında çalıştırmak için adamı işe almış.

Sürekli ben olmasam kolun kesilecekti diye her seferinde aylarca adamın yüzüne vurmuş. Sonunda onuru sürekli zedelenen adam satırla kolunu keserek buyur kesik kolum demiş ve diyetini ödemiş. Bende cezamın infazını tamamlayarak diyetimi ödedim.

Ben ömrümün 27 yılını hapishanede geçirdim, af çıkmasa bile 8 ay sonra tahliye olacaktım. Benim varlığımdan dolayı rahatsız olan muhalefet ve dış güçler, rahatsız edip benim üzerimden Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı sayın Devlet BAHÇEL'yi, devletimizin başı olan sayın devlet başkanımızı sürekli yıpratmaktadırlar.

Af yasasından önce devam eden mahkemelerim var. Özgürlüğü onursuz yaşayacaksam eğer her gün gündeme getirenlere şunu söylüyorum, devam eden mahkemelerimi hızlandırın. Ömrümde cezaevlerinde hep şerefimle yattım. Asla ömrümde kimseye boyun eğmedim. Tabi ki haklı olduğum konularda. Devlet düşmanları devletin ve cumhur ittifakının düşmanları sizlere sesleniyorum. Sizlerin de yargıda insanları var.

Mahkemelerimi hızlandırın. Tekrar hapishaneye düşmek benim içim şereftir. O mafya dediğiniz adamı araştırın. Ömrümde kaçaklığının hiçbir türüne elime sürmedim. Devlete ait her hangi bir hazine arazisinin bir çöpünü almadım. Bir garibe yaşadığım sürece hiçbir zararım dokunmadı. Daha evvelde beyan ettiğim gibi bir müddet demir ticareti yaptım. Otel kumarhaneleri işlettim. Geçmişte devleti soyan hırsızları soyup onu da herkesle paylaştım.

KILIÇDAROĞLU'NU HEDEF ALDI

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu denen, 1,55 boyunda olan, işi gücü cumhur ittifakına saldıran, dış güçlerin piyonu olan zat; sürekli beş paralık mafya ile işbirliği yaptılar cümlesini dile getirerek kitlelerin önünde onurumu rencide etti. Sonunda kendisine cevap verdim. Türkiye de ve Avrupa da ki basın ayağa kaldırdılar.

HDP ile iş birliği yapan, konuşurken sürekli hata yapan bu gafil muhbir kendi onurunu düşündüğü kadar bir bireyin geçmişi kriminal suçlu da olsa onun onuru ile oynama hakkını seçilmiş milletvekili oluşundan anayasada herkese hakaret edebilirsin diye bir kanun yok. Deva partisinin lideri Ali Babacan da aynı hatayı yaptı. Muhalefete sesleniyorum, yahu Türkiye Cumhuriyeti sizin babanızın çiftliği mi? Sürekli sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hakkında yıllarca yazıp çizdiniz.

Biz hapishanede bir şey göremiyorduk. 1 yıldır dışarıdayım...

 

 

Güncellenme Tarihi : 14.5.2021 22:17

İLGİLİ HABERLER