Spor
  • 28.9.2013 23:26

Çalımbay: 3-4 gol atabilirdik!..

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iki devreli bir maç oynadıklarını anlatarak, “İlk yarı onlar iyi oynadı. Hatalar yapan bizdik. Biraz da şansımız yanımızdaydı. Rakip golleri kaçardı. İkinci yarı bambaşka bir takım olarak sahaya çıktık. Pozisyonlara giren bizdik. İlk 20 dakikada 3-4 gol atabilirdik. Hem bizim açımızdan hem de rakip adına güzel bir maç oldu. Ben takımım performansından memnunum. Önemli olan bunu sezon sonuna kadar sürdürmektir” dedi.
Rıza Çalımbay, takımın 3 ayda kurulduğunu ve birçoğunun yeni transfer olduğunu ifade ederek, “Benim takımım çok kısa sürede kuruldu. Yeni transferler yapıldı. Uyum sürecini kısa sürede atlattık. Galatasaray'a karşı ilk defa oynayan oyuncularım vardı” diye konuştu.
Çaykur Rizesporlu futbolcu Sezer Özmen, ilk yarıda Galatasaray’a çok pozisyon verdiklerini kaydederek, “İkinci yarıda daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Galatasaray 10 kişi kaldıktan sonra pozisyon kaçıran taraf bizdik. Daha iyi konsantre olsaydık 3 puan alan taraf biz olabilirdik. Önümüzdeki hafta Medical Park Antalyaspor ile oynayacağımız maça odaklanmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.
Çaykur Rizespor’un beraberlik golünü kaydeden Tevfik Köse, zor bir maçı geride bıraktıklarını ifade ederek, “Bol pozisyonlu bir maç oldu. Hem yenilebilirdik hem de yenebilirdik. Oyunun hakkı beraberlikti. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız” yorumunda bulundu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:37

İLGİLİ HABERLER