Spor
  • 14.5.2013 02:25

Çalımbay ayrılacak mı?..

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, görevinden ayrılacağı sinyali veren teknik direktör Rıza Çalımbay'ın açıklamalarına ilişkin, "İkna etmek için tabii ki elimizden geleni yaparız ama bırakmaya kararlı bir insanı ikna etmekten ne gibi bir sonuç alınır, o da tartışılır" dedi.
     Futbolcuların arzulu bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Otyakmaz, oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti.
     Bir gazetecinin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Çalımbay'ın "Bundan sonra Sivas camiasına başarılar diliyorum" şeklindeki açıklamasını belirtmesi üzerine Otyakmaz, şunları kaydetti:
     "Önümüzdeki dönemde her iki taraf için de iyi olacak şekilde, olgun ve medeni bir karar mutlaka alırız. 'Bırakmak istiyorum' derse bir şey diyemezsiniz. İkna etmek için tabii ki elimizden geleni yaparız ama bırakmaya kararlı bir insanı ikna etmekten ne gibi bir sonuç alınır, o da tartışılır. Önümüzde bir Şenol Güneş örneği var. Israr edildi, kaldı ve verimli olamadı. Neticede hocamız şehrimizin insanı, hemşehrimiz, onun için de bizim için de hayırlısı neyse onu yaparız."
     Otyakmaz, Çalımbay ile hafta içi durum değerlendirmesi yapacaklarını kaydetti.
     İç transfere de değinen Otyakmaz, sözleşmesi süren futbolcularla devam etmek istediklerini dile getirerek, "Yabancı sayısının önümüzdeki dönem azalacağını düşünerek bazı futbolcularımıza teklif yapmayabiliriz" dedi.
     Teknik direktör Çalımbay ise stattan ayrılırken gazetecilerin "basın toplantısında veda sinyali mi verdiniz-" sorusu üzerine, yönetimle görüşeceğini ve perşembe günü bu konuda açıklama yapacağını belirterek, "Burada görevimizi yaptığımıza inanıyorum" diye konuştu.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:21

İLGİLİ HABERLER