Asayiş
  • 14.8.2009 00:08

CAMİ TUVALETİNDE ORAL SEKS REZALETİNE 4 YIL HAPİS

ESKİŞEHİR'de internetten tanıştığı erkek çocukla cami tuvaletinde oral seks yapan ve cep telefonunu alan 30 yaşındaki Murat Civek'e 4 yıl hapis cezası verildi.

Sümer Mahallesi’ndeki bir caminin tuveletindeki olay geçen yıl meydana geldi. Mobilya işçisi Murat Civek, internette tanıştığı 16 yaşındaki C.K. ile cami tuvaletinde ters ilişkiye girmek istedi. Murat Civek ters ilişkiye giremeyince C.K.'ye oral seks yaptırdı, cep telefonunu aldı. C.K.'nın şikayeti üzerine Murat Civek gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu olarak yargılanan Murat Civek, duruşmada, C.K.'nın cep telefonunu gasp etmediğini öne sürdü. Civek, “C.K. ile kendi isteğiyle oral seks yaptık. Daha sonra C.K. bana telefonunu verdi. Cep telefonunu gasp etmedim” dedi. Sanıktan şikayetçi olan C.K. ise internette tanıştığı kişiyle sohbet ederken erkek erkeğe ilişkinin nasıl olduğunu merak ettiğini yazdığını belirtterek şöyle dedi:

“Bana buluşma teklif etti. Ona kendisiyle ilişkiye girmeyeceğimi söyledim. O da bana bir arkadaşı ile cami tuvaletinde ilişkiye gireceğini, benim de izlememi söyledi. Ancak buluşma yerine sadece kendisi geldi. Benimle ters ilişkide bulunmak istedi. Ben istemeyince cinsel organını çıkartıp bana oral seks yaptırdı. Bu olayı kimseye anlatmamam için de cep telefonumu aldı.”

Mahkeme heyeti Murat Civek'e cep telefonunu almak suçundan 3 yıl, küçük yaştaki çocukla ilişkiye girmek suçundan da 1 yıl olmak üzere toplam 4 yıl hapis cezası verdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER