Gündem
  • 30.3.2020 11:58

Camilerdeki Virüs selasından rahatsız oldu

Camilerden yükselen dua seslerinden rahatsız oldular!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Türkiye'de de insanların ölümüne neden olurken her akşam camilerden sela ve dua sesleri yükseliyor. Bu durumdan rahatsız olarak kendi hiçliğini ön plana çıkararak müslümanların duasına da karşı çıkanlar yine aynı güruh.

Diyanet'in kararıyla her yatsı ezanından sonra camilerden yükselen sela ve dua seslerinden sözde gazeteci Levent Gültekin rahatsız oldu.

SÖZDE GAZETECİ RAHATSIZ OLMUŞ (!)

Gültekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Virüsle mücadele ederken minarelerden salavat tekbiri getirmek... Nedir amaç? ne yapmaya çalışıyor diyanet? Anlaşılır gibi değil." diyerek müslüman bir ülkede müslümanlığın en ortak noktası olan camilerden çıkan sela ve dualara kendi kafasında anlam veremediğini belirtti. Gültekin'in bu sözleri sosyal medyadan da büyük tepki çekti.

 Levent Gültekin
Virüsle mücadele ederken minarelerden salavat tekbiri getirmek... Nedir amaç? ne yapmaya çalışıyor diyanet? Anlaşılır gibi değil.


TAKİPÇİLERİ ANINDA AYAR VERDİ
Vaveyla
Şu surecte beni motive eden en güzel an o sesi duyduğum andır.Salavat cekliyor dua ediliyor bunun neyinden rahatsız oldunuz?

Neden rahatsız etti sizi ? Dua okunmasının ne zararı var ?

@acikcenk
Levent bey... Allahın yüceltilmesinden neden bu kadar rahatsızlık duydunuz? Korkunuz nedir? Şeriat ise Korkmayın (Malesef) Türkiye laik bir bu ülke...
Şeriat, çağrıldığında gelmez, yaşandığında gelir....

Kurtuluş Ferda 
Salatu selam veriliyo yani devlet olarak peygamber gibi insanlarin hayatini önemsiyo onlari kurtarmaya korumaya çalisiyoruz mesaji veriliyo.Yani peygamberin gittiği iyilik yoluna destek oluyoruz diyolar.

Toplu selamız veriliyor...

Çok rahatsız oluyorsan hemen dibimizde Yunan Adaları var gidebilirsin diyicem ama bu seferde Kiliselerin Çan larını beni çok rahatsız ediyor dersin

İnsanlar zaten evine kapanmış panik hâlinde. Birlikteliğin sembolü câmilerden tekbir sesinin yükselmesi toplumun moral motivasyonunu artırır. Size niye batıyor ki anlamak mümkün değil.

Dua etmek Allah’a salavat getirmek Allahı anmak kadar güzel bişey varmı

Kalbi ve aklı mühürlü olanlar elbette ki anlayamayacaklardır muhterem! Anlamak için zorlamayın kendinizi!

İmamlar boş yatıyor dedirtmemek için. Salgın gectiğindede pay sahibi olma çabaları.

Güncellenme Tarihi : 30.3.2020 11:15

İLGİLİ HABERLER