Gündem
  • 11.10.2019 10:00

Can Dündar’ın Fetih suresi hazımsızlığı! “Madem işgal dememizi istemiyorsunuz...”

Firari vatan haini Can Dündar, Türkiye’nin Suriye’ye yönelik harekatını işgal olarak niteledi. Söz konusu ifadeye karşı çıkanlara seslenen İslam düşmanı Dündar, “Madem işgal denmesini istemiyorsunuz, neden Fetih suresi okuyorsunuz?” diye sordu.

MİT TIR’ları kumpasının ardından FETÖ’nün kucağını mesken tuttuğu anlaşılan firari vatan haini Can Dündar, Twitter hesabından Barış Pınarı Harekatı’na dair akılalmaz bir mesaj yayınladı.

Harekata “işgal” benzetmesi

Can Dündar, Türkiye’nin Suriye sınırını teröristlerden temizlemek ve güvenli bölge oluşturmak için başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nda, TSK’nın, Suriye’nin toprak bütünlüğünü koruduğunu defaatle ifade etmesine rağmen işgal olarak adlandıranlardan biri!..

Kur’an-ı Kerim hazımsızlığı

İslam’dan ve Allah’ın (c.c.) kelâmı olan Kur’an-ı Kerim’den rahatsız olan hazımsız Dündar, Fetih suresi okunmasına dayanamadı. Camilerde, kahraman Mehmetçik’e destek için okunan Fetih suresine karşı çıkan Dündar, “Madem operasyona "işgal" denmesi istenmiyor, o halde neden camilerde "Fetih" (savaşarak ele geçirme-fethetme) suresi okunuyor?” ifadesini kullandı.

İşte İslam düşmanı vatan haininin paylaşımı:

Hainin, fetih ve işgal arasındaki farkı bilmediği dikkatlerden kaçmazken, sosyal medya kullanıcılarının, Dündar’a sert tepki gösterdiği görüldü.

 yeniakit.com.tr

Güncellenme Tarihi : 11.10.2019 11:04

İLGİLİ HABERLER