Yaşam
  • 29.4.2021 23:17

Can Yaman'a ihanet şoku! Sevgilisi ABD'li milyarderle dudak dudağa

KAYNAK : MİLLİYET

Oyuncu Yaman’ın bir süredir beraber olduğu hatta evlenme teklifi ettiği İtalyan spiker Diletta Leotta, iş insanı Ryan Friedkin ile dudak dudağa yakalandı. İtalyan basınının geniş bir şekilde yer verdiği olay sonrası tüm gözler Yaman'a çevrildi.

Can Yaman'a ihanet şoku: Sevgilisi Diletta Leotta milyarder Ryan Friedkin  dudak dudağa yakalandı - Londra Gündem

'Sandokan' dizisinin hazırlıkları ve çekimleri için İtalya’ya giden Can Yaman'ın ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. İtalyan magazin dergisi Chi, çiftin bir mekanda baş başa romantik anlar yaşarken çekilen fotoğraflarını yayınlayarak, sürpriz aşkı belgelemişti.

GÖKYÜZÜNDEN EVLENME TEKLİFİ

GÖKYÜZÜNDEN EVLENME TEKLİFİ

Kısa bir süre içinde sevgilisine evlenme teklifi eden Yaman, bir uçağın arkasına taktırdığı, "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can..." yazılı İtalyanca sözleri Roma'da uçurtmuştu.

GÖZLER CAN YAMANA ÇEVRİLDİ

DUDAK DUDAĞA GÖRÜNTÜLENDİ

Ancak ikili ile ilgili şaşırtan bir gelişme yaşandı. Yaman'la yakın zamanda nikah masasına oturması beklenen Leotta ile İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma'nın başkan yardımcısı Ryan Friedkin, dudak dudağa görüntülendi.

GÖZLER CAN YAMAN'A ÇEVRİLDİ

İtalya'da yayın yapan 'OGGI' dergisi, Leotta ile Friedkin'ın romantik anlar yaşarken çekilen fotoğraflarını yayınladı. Ortaya çıkan görüntüler sonrası tüm gözler Can Yaman'a çevrildi. Yaman ile Leotta'nın birlikte çekildiği fotoğrafların hala sosyal medya hesaplarında yer aldığı da görüldü.

Diletta Leotta'ya evlenme teklif eden Can Yaman'a ihanet şoku!

Can Yaman henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Leotta ve yakışıklı oyuncunun sosyal medya hesaplarındaki birlikte olan karelerini de silmemeleri dikkatlerden kaçmadı.

28 BİN DOLARLIK YÜZÜK

28 BİN DOLARLIK YÜZÜK

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Diletta Leotta'nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Yaman'ın kendisine aldığı tektaşı dikkat çekmişti. Can Yaman'ın, yüzük için 28 bin dolar (228 bin TL) ödediğine ilişkin iddialar İtalyan basınında yer almıştı.

ROMADAKİ AŞK YUVASI

ROMA'DAKİ AŞK YUVASI

Ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda da yeni evlerine taşınmıştı. Yaman ile Leotta, İtalya'nın Roma kentindeki aşk yuvalarından mutluluk pozu vermişti. Leotta, fotoğraflarını "Çikolata severler" notuyla Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Diletta Leotta'ya evlenme teklif eden Can Yaman'a ihanet şoku!

Güncellenme Tarihi : 29.4.2021 23:26

İLGİLİ HABERLER