Gündem
  • 20.4.2021 10:13

Canan Kaftancıoğlu'ndan rezil paylaşım!.. İnsanlığı da ölmüş

CHP'li Kaftacıoğlu'nun hiçbir kutsalı kalmadı: Ahlaksız paylaşım!

 Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı sosyal medya hesabında bir skandala daha imza attı. Kaftancıoğlu, kirli siyasetine Bodrum'da cansız bedeni kıyaya vuran Aylan bebeği alet etti. Binlerce sosyal medya kullanıcısı Kaftancıoğlu’nun paylaşımına tepki gösterdi. Kaftancıoğlu'nun algı operasyonunu desteklemek için mazlumları, bebek cesetlerini dahi kullanacak kadar insani değerlerden uzaklaşması büyük tepki topladı

Son dakika haberi: CHP'de İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 128 milyar yalanı için hazırladığı paylaşımda tam bir akıl tutulması yaşayarak dünyanın utanç vesikası haline gelen ancak Türkiye'nin sahip çıktığı ve binlercesini kurtardığı Aylan Bebek üzerinden çirkin bir algı operasyonuna kalkıştı. Daha önce de birçok konuda farklı farklı birçok kesime yönelik saldırı ve gafları ile tepki çeken Kaftancıoğlu sosyal medya hesabı üzerinden bugüne kadar hiç olmadığı kadar tepki ile karşılaştı. Binlerce mesaj alan Kaftancıoğlu çok ağır eleştiriler aldı. İşte son dakika haberinin detayları:

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından skandal bir paylaşıma imza attı. Hükümet yetkililerinin açıklamaları ve CHP'li milletvekili İlhan Kesici'nin Merkez Bankası'nın rezervi kaybolmaz şeklindeki açıklamasına rağmen propagandasını sürdürdü.

Propagandasını sürdürürken, Suriye'deki iç savaştan kaçarak Avrupa'ya gitmek isterken bindikleri tekne batan ve 2 Eylül 2015 tarihinde cesedi Bodrum'da sahile vuran Aylan Kürdi bebeği de alet etti. Binlerce sosyal medya kullanıcısı Kaftancıoğlu'nun paylaşımına tepki gösterdi.


 

Güncellenme Tarihi : 21.4.2021 02:06

İLGİLİ HABERLER