Gündem
  • 1.7.2020 14:35

Canan Kaftancıoğlu'ndan terörist mesajları

Canan Kaftancıoğlu’nu yalanlayan tweetler

Bazı terör örgütü elebaşları ile aynı fotoğrafta photoshopla bir araya getirilen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ‘Sadece photoshop ile yan yana getirebilirsiniz’ şeklindeki açıklaması garipsendi. Kaftancıoğlu’nun bu açıklaması ardından akıllara PKK’lı Sakine Cansız ve MLKP terör örgütünün kurucu üyelerinden Hasan Ocak için attığı destek tweetleri geldi. Örgüt militanlarıyla ilgili attığı tweetler Kaftancıoğlu’nu yalanladı.

Sosyal medya üzerinden photoshop marifetiyle bir görsel hazırlanmış, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bazı terör örgütü elebaşları ile yan yana getirilmişti.

Fotoğrafa tepki gösteren Canan Kaftancıoğlu 'Sadece photoshop ile yan yana getirebilirsiniz' şeklinde açıklama yapmıştı. Bu çıkış ardından akıllara Kaftancıoğlu'nun terör örgütü militanlarıyla ilgili attığı destek tweetleri geldi.

Canan Kaftancıoğlu, PKK terörist Sakine Cansız ile ilgili attığı bir tweetinde "İnsanlık tarihi kadın ile başlar. İnsanlık kadına yapılanlarla kaybeder' demiş Sakine Cansız. Ve insanlık yine kaybetti" sözlerini kullanmış, örgüt mensubuna bu şekilde destek vermişti. Daha sonra da bu tweetini silmişti.
 

Kaftancıoğlu’nun kirli sicili

MLKP terör örgütünün kurucu üyelerinden olan Hasan Ocak için sosyal medya hesabından ileti paylaşmış olan Kaftancıoğlu, "Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam!" dedi. DHKP-C'nin ölüm orucunu ölen Helin Bölek için taziye mesajı sunan, DHKP-C'li Helin Bölek'in terör örgütü DHKP-C'nin talimatıyla ölüm orucuna başlamasına ve ölümünün ardından etrafında örgüt mensupları tarafından halay çekilmesini ise bir insanlık örneği olarak gördüğünü sosyal medya paylaşımından gösterdi.

Yine Kaftancıoğlu, MLKP terör örgütünün kurucu üyelerinden olan Hasan Ocak için ise "Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam!' demişti. Kaftancıoğlu'nun Taksim'deki Gezi kalkışması sırasında ise, "Devlet katil değil seri katil…" dediği görülmüştü.

Kaftancıoğlu’nun kirli sicili
Kaftancıoğlu’nun kirli sicili

SABAH GAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 1.7.2020 14:47

İLGİLİ HABERLER