Canan Kaftancıoğlu'nun Atatürk Havalimanı eylemi karşılık bulmadı!

••2 dk okuma
Canan Kaftancıoğlu'nun Atatürk Havalimanı eylemi karşılık bulmadı!

Hızlı Özet

“Canan Kaftancıoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı çağrıya rağmen CHP'liler eyleme ilgi göstermedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ Kaftancıoğlu’nun millet bahçesi protestosu çağrısına 750 kişinin katıldığını fotoğrafla açıkladı.”






Atatürk Havalimanı'nın Millet Bahçesi yapılması projesine karşı olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bugün partisinin il başkanlığı ile eylem düzenledi. Canan Kaftancıoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı çağrıya rağmen CHP'liler eyleme ilgi göstermedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ Kaftancıoğlu’nun millet bahçesi protestosu çağrısına 750 kişinin katıldığını fotoğrafla açıkladı.





CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesi olmasına karşı çıkarak sosyal medyadan çağrıda bulunup CHP'lileri protestoya davet etmişti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise Kaftancıoğlu'nun millet bahçesi protestosu çağrısına 750 kişinin katıldığını fotoğrafla açıkladı.



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) farklı iddialarda bulunarak Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesi yapılmasına karşı olduğunu belirtti. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise sosyal medya platformu Twitter'dan havalimanında millet bahçesini protesto için bir açıklama yaparak çağrıda bulundu. Kaftancıoğlu sosyal medyadan "Yarın saat: 11.00'de Atatürk Havalimanına gidiyoruz. Atatürk'e, doğaya, kente düşman olanlara bir çift sözümüz var. Doğa dostu kurumlar ve kişileri bekliyoruz" ifadelerini kullandı.



"SADECE 750 KİŞİ KATILDI!"



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kaftancıoğlu'nun Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesi olmasına karşı basın açıklamalı protestosu sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlatarak sosyal medyadan protestoya sadece 750 kişinin katıldığını açıkladı. Dağ sosyal medyadan "Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Çark politikası' kendi örgütünü bile bezdirdi. 2018 yılında 'Atatürk Havalimanı'na Millet Bahçesi bizim projemizdi' diyen CHP'nin Millet Bahçesi kararını protestosuna sadece 750 kişi katıldı. Bot hesaplar sahaya inemeyince, bunlar normal tabi" dedi.



KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2018 yılında katıldığı TV programında Atatürk Havalimanı hakkında yaptığı konuşmasında şunları söylemişti: "(…) Havalimanını millet bahçesi olarak düşünüyor. Bizim telefonlarımızı dinledikleri için orayı ne yapacağımızı onlar kalkıp böyle bir açıklama yapıyorlar. Biz oranın planlarını dahi yaptık. Hangi kültür merkezlerini yapacağımızı ve nasıl yapacağımızı, binalarımızın şekli bile dahil üzere… Büyükşehir belediye başkanımız açıklayacak. Bu önemli bir iddia. Atatürk Havalimanı'na yapılacak olan Millet Bahçesi'nin tüm planları fotoğraflarıyla beraber nerede neyin yapılacağı hazırlandı. Yer aynı. Onların projelerini bilmiyoruz. Bizim projemiz olağanüstü güzel proje. (…)




Bu haber 1236 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yunanistan'a bir darbe daha.. Hafter yönetimi Türkiye-Libya deniz anlaşmasını onayladı.. Fidan teşekkür etti
Gündem

Yunanistan'a bir darbe daha.. Hafter yönetimi Türkiye-Libya deniz anlaşmasını onayladı.. Fidan teşekkür etti

Reuters'a konuşan iki milletvekili, anlaşmanın ekonomik, siyasi ve ulusal güvenlik alanlarında stratejik avantajlar sağlayacağını belirtti. Kararla birlikte Libya ile siyasi ilişkilerin kesilmesine yönelik 2020 tarihli karar da yürürlükten kaldırıldı.

Habervitrini12864 Görüntüleme
Azerbaycan arasındaki krizin perde arkasında ne var?
Gündem

Azerbaycan arasındaki krizin perde arkasında ne var?

Azerbaycan'da okullardaki başörtüsü yasağıyla başlayan tartışma, Hakan Fidan ve AK Parti'ye yönelik suçlamalarla diplomatik gerilime dönüştü. Ankara ise krizi büyütmeme mesajı veriyor.

Habervitrini13327 Görüntüleme
Cübbeli Ahmet'ten büyü iddiası! "Kız talebeleri gece kaldırıp büyü yaptırdılar..."
Gündem

Cübbeli Ahmet'ten büyü iddiası! "Kız talebeleri gece kaldırıp büyü yaptırdılar..."

Cübbeli Ahmet Hoca, geçmişte yaptığı bir sohbet sırasında kendisi ve bazı din görevlilerinin büyüyle hedef alındığını iddia etti. Kız öğrencilerin gece saatlerinde büyü yaptırmak için kullanıldığını öne süren Cübbeli, Patrikhane hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Habervitrini10043 Görüntüleme
"Azerbaycan'da Türk bayrağı indirildi" iddiası! DMM'den net yalanlama
Gündem

"Azerbaycan'da Türk bayrağı indirildi" iddiası! DMM'den net yalanlama

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Azerbaycan'da Türk bayrağının indirilmeye çalışıldığı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı. Görüntülerin eski tarihli olduğunu belirten DMM, bayrağın indirilmesi gibi bir durumun yaşanmadığını ve paylaşımların Türkiye ile Azerbaycan arasındaki kardeşlik bağlarını hedef aldığını bildirdi.

Habervitrini9776 Görüntüleme