Spor
  • 29.6.2007 07:30

CANAYDIN'DAN İLGİNÇ SÖZLER: TARAFTARIMIZIN GÖNLÜNÜ ALACAĞIZ!..

Başkan Canaydın '1 yıl çalıştık ve nokta atışı yaptık. Yeni stat bütün kanallarımızı açacak. En önemlisi taraftarlarımızın gönlünü alacağız' yorumu yaptı.

HERKESİ ÇOK MEMNUN ETTİ
GALATASARAY Başkanı Özhan Canaydın, yapılan transferlerin hem taraftarı hem kendilerini çok memnun ettiğini söyledi. Yaklaşık 1 yıldır alternatifleriyle birlikte bu transferleri gerçekleştirmek için çalıştıklarını kaydede Canaydın, 'Gayet iyi transferler. Nokta transferler yapıldı. Aşağı yukarı bir senedir bu transferleri alternatifli olmak üzere yapmaya çalışıyorduk. Taraftarımız memnun, bizler memnunuz. İnşallah güzel günler yakında''dedi.

SENEYE GÖRECEĞİZ
BAŞKAN Canaydın, stadın Avrupa'da ilk 10 stat arasında yer alacağını kaydederek, 'Stat ile birlikte G.Saray'ın bütün kanalları açılmış olacak. Türkiye'nin en güzel statlarından biri olacak. Avrupa'nın ilk 10 stadı içinde yer alacak. Fakat daha da önemli olan transferlerimiz ve takımımızın iyi derece alması. İnşallah onu bu sene göreceğiz, iyi bir futbolla, güvenilir bir futbolla bütün taraftarımızın gönlünü almış olacağız'' şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:48

İLGİLİ HABERLER