Spor
  • 7.1.2014 20:21

Caner Erkin Liverpool yolunda mı?

Eurosport.com , Caner Erkin'le ilgili son gelişmelere ulaştı. Yıldız oyuncu Liverpool'a mı gidecek? Yoksa Fenerbahçe'de mi kalacak? İşte cevaplar!

İngiliz medyasına göre Liverpool, sözleşmesi sezon sonunda biten Caner Erkin'le görüşmelere başladı. Hatta bir başka iddiaya göre yakın dönemde kırmızılılar, milli oyuncuyla sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe'den 2.5 milyon Euro yıllık garanti ücret isteyen Caner Erkin'in bugün Aziz Yıldırım'la görüştüğü ve içini rahatlatan cevabı aldığı konuşuluyor.

Eurosport.com Türkiye son gelişmelere ulaştı. Halihazırda Liverpool'un herhangi bir teklifi yok. Ancak Fenerbahçe'yle de bir anlaşmaya varılmadı. Bununla birlikte sarı lacivertliler yakın zamanda kendi teklifini Caner Erkin'e sunacak. Caner ise şu anda Fenerbahçe'nin Antalya kampına gitmeye hazırlanıyor.

Caner Erkin'in yakınlarından alınan bilgilere göre, bu sezon hayli başarılı bir performans gösteren oyuncu için Fenerbahçe'nin önceliği bulunuyor. Ancak eğer Caner beklediği teklifi alamazsa, diğer önerileri dinlemeye koyulacak.

Eurosport

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:41

İLGİLİ HABERLER