Spor
  • 28.8.2009 16:18

CANER İÇİN TRABZONSPOR DA DEVREYE GİRDİ



NTVSpor.net'ten Murat Deveci'nin haberine göre CSKA Moskova'da Teknik Direktör Zico ile yıldızı barışmayan ve yönetim tarafından da transferine izin verilen Caner Erkin'i ilk olarak Galatasaray transer etmek için harekete geçmişti. Ancak CSKA bonservisi ile vermek istiyor, sarı-kırmızılı kulüp de kiralamak istiyordu. İşte bu görüşmeler sırasında arada pürüzler çıkması bu transferi geciktirdi.

G.SARAY'DAN SONRA TRABZON DA DEVREDE!
Hareketli geçen Caner'in transferinde Galatasaray'ın ardından bu sefer de devreye Turkcell Süper Lig'e iyi giriş yapamayan Trabzonspor girdi. Bordo-mavili kulüp de Caner'i kiralık olarak transfer etmek istedi ve CSKA Moskova kulübüne teklifini verdi.

3. TALİP RUSYA'DAN!
Galatasaray ve Trabzonspor'un ardından transfere üçüncü bir kulüp dahil oldu. Rusya 1.Lig takımlarından Krylya Sovetov yönetiminin de yakından takip ettikleri, Caner'i sezon sonuna kadar kiralamayı, daha sonra da uzun vadede sözleşme imzalamayı düşündükleri ve bu konuda tekliflerini verdikleri ortaya çıktı. 3 kulübün de resmi teklif sunduğu Caner için son kararın yarın akşama kadar verileceği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:29

İLGİLİ HABERLER