Spor
  • 22.8.2009 12:57

CANER TRANSFERİNDE GERİ SAYIM

Galatasaray, CSKA Moskovalı Caner Erkin transferinde sona yaklaşıyor. Zico'nun takımda düşünmediği sol kanat oyuncusu Caner için taraflar kiralık konusunda anlaştılar.

latasaray'ın kadrosuna dahil etmek istediği Caner’in transferinde son viraja girildi.

CSKA Moskova kulübünde forma giyen Caner’in transferi için Galatasaraylı ve Moskovalı yöneticiler bir araya geldiler ve bu transfer için taraflar birbirlerine son teklifi sundular.

Teknik direktör Zico ile problemi olan ve yönetiminde gözden çıkarmayı düşündüğü Caner’in de yakın çevresine “Galatasaray’dan gelen bu teklifi değerlendirip yeniden ülkemde forma giymek istiyorum. Burada kaldığım sürece geçmişte yaşanan bazı problemler nedeniyle forma giyme şansım yok” dediği öğrenildi.

Galatasaraylı yöneticilerle Rus yöneticilerin Caner’in transferinde bu yıl için kiralık olarak el sıkıştıkları belirtiliyor. Galatasaray önümüzdeki sene de Caner’i kadroda tutmak istemesi halinde ise CSKA Moskova kulübüne verilecek bir meblağ karşısında önceliğin yine Galatasaray’da olacağı öğrenildi.

İki kulüp yöneticileri arasında yapılan maddi görüşmelerde mutabakat sağlandığı taktirde Caner'in transferinde pazartesi gününe kadar son nokta konulacak.

(NTVSPOR)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:36

İLGİLİ HABERLER