Sağlık
  • 29.4.2010 06:25

CANLI YAYINDA UTANDIRAN SORU!..

Doktorum programına telefonla katılan bir izleyicinin sorduğu soru stüdyoda uğultu koparttı. Sunuculuğunu Zahide Yetiş ve Op. Dr. Aytuğ Kolankaya'nın yaptığı Doktorum'da bugün "Cinsel Sağlık" konusu Dr. Akif Poroy, Prof. Dr. Halim Hattat ve Dr. Ece Hattat ile tartışıldı.

İzleyici telefonlarının da alındığı programda ismini vermek istemeyen bir kişinin sorduğu soru tüm stüdyoyu şaşkına çevirdi.

Doktorum'da soru:

Günde 10 defa ilişkiye giriyorum normal mi Eşiyle günde 10 defa cinsel ilişkiye girdiğini ve bu durumun bir zararı olup olmadığını soran izleyici, 'Eşimle çok cinsel ilişkiye giriyorum. Bu durumdan eşim rahatsız. Arkadaşlarımla konuştuğumda inanmıyorlar. Ondan sonra tansiyon hastası oldum. İlaç kullanmaya başladım performansım yarı yarıya düştü. Ben de bıraktım ilaç kullanmayı.' diye konuştu.

Acı veriyor

Zahide Yetiş'in isteği üzerine telefonla bağlanan izleyicinin eşi ise,'Eşimin bu durumundan rahatsız oluyorum. Erkekler bayanlara karşı nazik ve kibar değiller. Onların istediği her şey olabilir. Her ilişki keyif vermiyor sadece bir kere keyif veriyor. Ondan sonra acı veriyor. Rahatsızlık veriyor. Eşime anlatamıyorum anlamıyor.' dedi.

İŞTE İNANILMAZ TELEFON BAĞLANTISI...

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:17

İLGİLİ HABERLER