Medya
  • 29.5.2006 09:00

CANLI YAYINDA YÜZ KIZARTAN GAF!..

Spor spikeri Burcu Esmersoy NTV'de canlı yayında "Aziz Yıldırım başkanlığa dönmeli. Aksi durum istikrarsızlığa yol açar" sözünü "iktidarsızlığa yol açar" diye aktarınca yüzü kızardı.

Dili sürçünce 'iktidarsız' dedi

Spiker Burcu Esmersoy, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a söylenen "istikrarsızlık" sözünü aktarırken "iktidarsızlık" dedi. Yüzü kızaran Esmersoy yayına devam etti. Sonra o anı şöyle anlattı: Dilim sürçtü.

Spor spikeri Burcu Esmersoy sunduğu haber programında "İstikrarsızlık" sözünü "İktidarsızlık" olarak aktarınca zor anlar yaşadı. NTV'de haftaiçi her akşam saat 23.00'te yayınlanan Spor Servisi adlı programı sunan Burcu Esmersoy, perşembe günü yayınlanan programda büyük bir talihsizlik yaşadı. Adı Fenerbahçe başkanlığı için anılan UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'in yaptığı "Aziz Yıldırım başkanlığa geri dönmeli. Aksi bir durum istikrarsızlığa yol açar" açıklamasını "Aksi bir durum iktidarsızlığa yol açar" diye aktaran Burcu Esmersoy'un yüzü kızardı. Bir anda panikleyen veheyecanlanan Esmersoy, daha sonra kendini toparlayıp normale döndü. Yine de yaptığı hatayı düzeltmedi.

"TAMAMEN ŞANSIZLIK"

Düzgün fiziği ve güzelliğiyle de adından çok sık sözettiren başarılı spiker ertesi gün bu olay için "Dilim sürçtü. Tamamen bir şanssızlık yaşadım. O anda bu hatayı da düzeltemedim. Allah'tan yönetimle ilgili bir haberi sunuyordum. Ya erkeklerle ilgili bir haberi sunarken bu hatayı yapsaydım ne yapacaktım? İyi ki haber erkeklerle ilgili değildi" diye yorum yaptı.

/Zafer AKBAŞ - SABAH

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:08

İLGİLİ HABERLER