Gündem
  • 8.10.2008 00:56

'ÇAPKINLARIN JÜRİ MASASINDA GÜZEL SEÇİLİYORSA!..'

tv8'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Bunu Konuşalım' programına eşi Güçlü Mete ile birlikte konuk olan Ebru Cündübeyoğlu, 1993 yılında katıldığı Star'ın güzellik yarışmasını bir basamak olarak kullandığını belirtti.
Yarışmada 4. seçilen Cündübeyoğlu, annesinin de 1970 yılında Milliyet'in düzenlediği Türkiye Güzeli yarışmasında 4.lük aldığını hatırlatarak "Oyunculuk benim içimde her zaman varolan bir şeydi. Güzellik yarışmasını da bir basamak olarak kullandım... Benim katılma sebebim televizyona geçiş yapmaktı" dedi.
Şimdilerde Kanal 1'deki 'Yalancı Romantik' dizisinde rol alan Ebru Cündübeyoğlu, eski yarışmalar ile son dönemdeki yarışmalar arasındaki farklılıkları da şu sözlerle ortaya koydu: "Benim annem de Türkiye güzellerinden. Bu biraz da insanın medeni cesaretini ortaya koyduğu özel bir şeydi. Şu andaki halini bilemiyorum. Güzellik yarışmasını önemli yapan yarışmanın jürisidir. Ne kadar sanata yakın ve yüksek bir jüriyse o belirleyicidir. Güzeli seçmek biraz meziyet işidir. Çapkınların oturduğu bir jüri masasında güzel seçiliyorsa o yarışmanın anlam ve önemi zaten kalmamıştır" diye konuştu.
Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:38

İLGİLİ HABERLER