Sağlık
  • 27.3.2020 23:00

Çarpıcı açıklama: Çaresini bulduk, koronavirüsü bana enjekte edin

Garbiyat Enstitüsü Başkanı Yalçın Koçak koronavirüsün çaresini bulduklarını açıklayarak koronavirüsün kendisine enjekte edilmesini talep etti.

Habervakti yazarı Muhammet Binici'nin gündemin nabzını tuttuğu, youtube ve habervakti.com üzerinden canlı yayınla sunduğu Söz Meydanı'nda koronavirüs hakkında çarpıcı açıklamalar yer aldı.

"Önce Türkiye, sonra dünyayı kurtaralım"

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Garbiyat Enstitüsü Başkanı Yalçın Koçak, ''Elimizde bir çözüm var. Ey tıpçılar, ey bilim heyeti, Sayın Cumhurbaşkanım, bunlar C vitamini ile hasta tedavi etmeye çalışıyorlar mavra yapıyorlar. (gün geçiriyorlar) Bu milleti kandırttırmayın. İstirham ediyorum. Lütfen rica ediyorum. Abdullah Çoban Hocanın elindeki serumu derhal ölmek üzere olan bir hastaya, olmadı şahsıma uygulayın. Uygulattırın. Amma virüsü de bana verin. Verin o virüsü de kullanalım serumun iyi geldiğini de hep birlikte görelim. Ondan sonra süratli bir şekilde laboratuvarlarımızda bunu üretip önce milletimize sonra dünyaya sunalım. Bunu çıkın siz anlatın, Türk’ün insiyatifçiliği böyle bir şeydir. Önceleyiciliği böyle bir şeydir. Efendim lütfen istirham ediyorum. Rica ediyorum. Sizden Allah Rızası için, ikbal-i devlet için, ahiret için, bu benim ilk ve son isteğim. Ben şahsınızdan hiç bir şey istemedim. 16 senedir de önünüze çıkmadım. Ayağınıza basmadım. Gölgemi önünüze düşürmedim. Alın götürün şimdi. Amma şu gün bu etrafınızdaki mevali taifeden lütfen bizi kurtarın. Lütfen!.. İstirham ediyorum!..” ifadelerini kullandı.

Koronavirüsü yok eden antibakteriyel geliştirdiğini açıklamıştı

Koçak'ın bahsettiği Prof. Dr. Abdullah Çoban, kısa bir süre önce koronavirüsü yok eden bir antibakteriyel geliştirdiğini açıklamıştı.

YENİ AKİT

Güncellenme Tarihi : 27.3.2020 21:31

İLGİLİ HABERLER